450 Dakikadir Gol Atamiyoruz

Bunlar hep Fatih Terim'in kadro yapılandırması ile alakalı, hoş Mancini' de Hajrovic dışında skora etki edebilen kanat transferi yapmadı Hajrovic bu konuda ne kadar katkı sağlayacak soru işareti.

3-5-2 yi bırak, çift forvetli düzen artık günümüz futbolunda kalmadı. Ha çift forvet görünen takımlar var ama ikinci forvet mutlaka top taşıyabilen özellikte olmalı bu dizilişte. Bizde ise ne Drogba, ne Burak, ne de Umut'un böyle bir özelliği yok. Bunları transfer eden de Fatih Terim.

Mancini 3 lü defans deniyor lakin bu dizilişte 100 metreyi tek başına götürebilecek bek oyuncumuz yok.

Çift forvet oynama yetisi olan, top taşıyabilecek, adam geçip ikinci santraforun yanında skora katkı verecek forvetimiz yok.

Defansımız 3'lü diziliş için uygun değil.

Umarım tez vakitte gözümüz kapalı 11'e yazabileceğimiz, skora katlı yapabilecek bir kanat forvet transferi yapar ve daha çağdaş bir diziliş olan 4-2-3-1 ve varyasyonlarına döneriz.

Forvet için ise ;

Burak yeterli değil ama Türk pasaportu taşıması sebebiyle onu değerli kılan bir özelliği var, Burak'ı tek forvet bırakıp skorer kanat oyuncusu almamız ya da,

Yeni sezon için Drogba'ya teşekkür edilip yerine komple bir forvet almamız şart. Bu durumda, defansı türk oyunculardan oluşturmamız gerekli.

Son olarak şundan eminim ki Beşiktaş'ın da , Kasımpaşa'nın da hatta Sivas'ın bile kadro yapılandırması bizden çok daha iyi.

İki de bir terime b.k atınca elinize ne geçiyor, takımda neler düzeliyor çok merak ediyoırum..

450 dakikadir Amrabat'ın golü dışında penaltılar hariç gol atamama sorunumuz devam ediyor.

başlık ve içerik alakasız olmuş. ancak genel bir gol atma sıkıntımızın olduğu aşikar. takımın genelinde bir şey var. anlamak pek mümkün değil. forvetler bitik, orta saha oyuncuları melo ve şino hariç kendinde değil, defansı ayakta tutmaya çalışan bir tek semih var. ched eboue riera nın performansları ortada. garip şeyler oluyor takımda. antalya da mancini çok mu yüklendi acaba takıma fizik açısından

forvet namına 2 tane kazma, bir tanede maç seçen dedeye sahip olununca gayet normal olan bir durum

burak zaten yok olsa da yok, selçuk bu sene hiç yok, umut bulut dediğin adam sonradan oyuna girip birşeyler yapabilecek bir oyuncu tipinde, drogbaya bu sene çok güvendik o da cl maçları hariç ruh gibi neredeyse, kanat oyuncuların da yok, beklerin desen eboue ve sabri :D bence gayet normal bir sonuç.

Şampiyonluk gitti,Cl'de Chelsea'de yener. Sonrası siz sağ biz selamet.

başlık ve içerik alakasız olmuş. ancak genel bir gol atma sıkıntımızın olduğu aşikar. takımın genelinde bir şey var. anlamak pek mümkün değil. forvetler bitik, orta saha oyuncuları melo ve şino hariç kendinde değil, defansı ayakta tutmaya çalışan bir tek semih var. ched eboue riera nın performansları ortada. garip şeyler oluyor takımda. antalya da mancini çok mu yüklendi acaba takıma fizik açısından

Başlığı her gol atamadığımız maçta değiştiriyorum dikkat edersen konuyu dün açılmadı.

Başlığı her gol atamadığımız maçta değiştiriyorum dikkat edersen konuyu dün açılmadı.

konunun dün açılmadığının farkındaydım kardeşim zaten. demek istediğim amrabat ın golü olmasaydı sadece penaltıdan attıgımız goller olsaydı mesela "450 dakikadır penaltı harici gol atamıyoruz" "540 dakikadır penaltı harici hol atamıyoruz" şeklinde güncellemen doğru olurdu. ancak 450 dakikada 2 penaltıdan 1 normal gol atmışken "450 dakikadır gol atamıyoruz" ifadesinin bana göre içerikte yazdığın ile bağdaşmadığını söylemek istedim. anlatabilmişimdir umarım

konunun dün açılmadığının farkındaydım kardeşim zaten. demek istediğim amrabat ın golü olmasaydı sadece penaltıdan attıgımız goller olsaydı mesela "450 dakikadır penaltı harici gol atamıyoruz" "540 dakikadır penaltı harici hol atamıyoruz" şeklinde güncellemen doğru olurdu. ancak 450 dakikada 2 penaltıdan 1 normal gol atmışken "450 dakikadır gol atamıyoruz" ifadesinin bana göre içerikte yazdığın ile bağdaşmadığını söylemek istedim. anlatabilmişimdir umarım

Zaten en altta yazıyor "Amrabat ve penaltılar hariç" başlık çok uzun olmasın diye yaptım.

Sezon başı adam geçebilen topu ileri taşıyabilen oyuncumuz yok diyince herkes bık bık ötmüştü ama durum orta da.Gol atamamak sadece forvet eksikliğinden midir?Rakip saha da ne kadar oynayabiliyoruz?

Sezon başı adam geçebilen topu ileri taşıyabilen oyuncumuz yok diyince herkes bık bık ötmüştü ama durum orta da.Gol atamamak sadece forvet eksikliğinden midir?Rakip saha da ne kadar oynayabiliyoruz?

Topu 3. bölgeye gayet rahat getirebiliyoruz, sıkıntı ceza sahasına sokmak topu. Bunun için de forvetler gayet etkili, gerideki adamlardan daha etkili hatta çalımla mı gireceksin ceza sahasına.

bir kaç tane daha oynatamayacağımız yabancı futbolcu alalım belki atarız

Kanatları kullanma konusunda çok büyük sıkıntılarımız var. Çizgiye inemiyoruz. Ha zaten elimizde kullanacak kanat oyuncusu da yok ya neyse. Dünyada düzgün işleyen sistemlerin hepsinde en önemli nitelik kanat oyuncularında. Bayern Munich, Real Madrid, ATM, Man City. Sahi biz kaç kez orta yaptık geçen Antep maçında? Kaç kez çizgiye indik? Sizi bilemiyorum ama ben pek fazla sayamadım. Zaten forvetlerimiz çok yetersiz üstüne birde kanatları da kullanamayınca tamamen tıkanıyoruz.

Bok atmak ile eleştirmek arasında dağlar kadar fark var. fatih terimi eleştiremeyeceksek bu forum ne işe yarar ? fatih terim fanboyluğu objektif bakmanızı engelliyor.

tam tersine terim düşmanlığı bazılarının iliklerine işlemiş ve sağlıklı düşünmelerini engelliyor..

her şeyin sebebini terime bağlamak nasıl bir sağlıksız ruh halidir??

Geri
Üst Alt