46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Bu arada şunu da belirteyim. Şu yarışma @Bariş Savaş kardeşime yapılmış bir operasyondur. Baktılar saf, temiz, Anadolu'nun gül yüzlü insanı, şike nedir bilmeyen biri şampiyon oldu. Adam şampiyonluk turları atamadan hemencik adeta "bu kadar yeter" diyerek adamın şampiyonluğuna gölge düşürülmüştür. Yarışma Güvenlik Teşkilatı olarak bu konunun takipçisiyiz. Gerekirse Barış kardeşimizin onuru zedelenmesin diye özel şampiyonluk turları düzenleyeceğiz!
Geçen hafta @B. Arda Aycan ağabey'in şampiyonluğu üzerine aynı akşam yarışma yapmıştık hatırlatırım kardeşim :D Arda ağabey'in ötesinde adam var mı ESC yarışmasında? :D Mikserliğin lüzumu yok gerekirse ben veya Mehmet yapıyoruz zaten :D

Geçen hafta @B. Arda Aycan ağabey'in şampiyonluğu üzerine aynı akşam yarışma yapmıştık hatırlatırım kardeşim :D Arda ağabey'in ötesinde adam var mı ESC yarışmasında? :D Mikserliğin lüzumu yok gerekirse ben veya Mehmet yapıyoruz zaten :D

Olsun. Onu da kınamadık mı? Bi gecede iki yarışma yapıldığı nerde görülmüş diye Emrah'la yumruk yumruğa birbirimize girmedik mi?

Olsun. Onu da kınamadık mı? Bi gecede iki yarışma yapıldığı nerde görülmüş diye Emrah'la yumruk yumruğa birbirimize girmedik mi?
Ben öyle birşey hatırlamıyorum :D Ki hatırlıyor olsam muhtemelen seninle şu an yazışamıyor olurduk zaten :asd22:

Bu arada hayırdır? Kedi lobisi yolu mu gözüktü yoksa? :oley:

Bu mesajından anladığım kadarıyla BPL vasat bir lobi demeye getiriyorsun. :D

Bu arada hayırdır? Kedi lobisi yolu mu gözüktü yoksa? :oley:

Bu mesajından anladığım kadarıyla BPL vasat bir lobi demeye getiriyorsun. :D
Kedi lobisi defteri kapanalı çok oldu benim için kardeşim lakin yiğidin hakkını da yiğide vermesini biliriz hamdolsun :D Senin gibi seçimdi demokrasi bayramıydı ayağına tahtından indirmeye çalışmayız adamı :asd22: Onu bunu bırakta seni kedi lobisinden niye paketlediler onu söyle :P

Kedi lobisi defteri kapanalı çok oldu benim için kardeşim lakin yiğidin hakkını da yiğide vermesini biliriz hamdolsun :D Senin gibi seçimdi demokrasi bayramıydı ayağına tahtından indirmeye çalışmayız adamı :asd22: Onu bunu bırakta seni kedi lobisinden niye paketlediler onu söyle :P

Kedi lobisi beni göndermedim. Seçimi kaybettiğim için ben ayrıldım. Kaç defa söyleyeceğim? Allahı var Ahmet abi hala dön, kapımız açık diye ısrar eder fakat bu saatten sonra zor. Ya lider olarak dönerim ya da dönmem. :D

Tuncay vur de vuralım. Kim lan o şarkısını göndermeyen?

Vasfi Vural Tam senlik bir şarkı gönderdim bu sefer :D 12 veya 10 puanını bekliyorum kardeşim :asd:

Kedi lobisi beni göndermedim. Seçimi kaybettiğim için ben ayrıldım. Kaç defa söyleyeceğim? Allahı var Ahmet abi hala dön, kapımız açık diye ısrar eder fakat bu saatten sonra zor. Ya lider olarak dönerim ya da dönmem. :D

Hadi len :D Affettik gel desem miyavlaya miyavlaya dönersin :D

Tevfik komple youtube'u mu dinliyor ne yapıyor :D

Geri
Üst Alt