- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Hadi lenAffettik gel desem miyavlaya miyavlaya dönersin
![]()
Siz beni affetseniz de ben sizi affetmem. Özellikle de Ahmet abiyi. Önce dövüp sonra sevmek de neyin nesi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi lenAffettik gel desem miyavlaya miyavlaya dönersin
![]()
"Bak ağabey traşlattığım yelelerime jöle sürdüm nasıl olmuş" diye diye gelir hem de ahahahahh :2aloh1:Hadi lenAffettik gel desem miyavlaya miyavlaya dönersin
![]()
Ondan diyorum ya zatenAbi gördüğün gibi sana iyi puanlar veriyorum bu sefer 12 verirsem şampiyon olursun![]()
"Bak ağabey traşlattığım yelelerime jöle sürdüm nasıl olmuş" diye diye gelir hem de ahahahahh :2aloh1:
"Bak ağabey traşlattığım yelelerime jöle sürdüm nasıl olmuş" diye diye gelir hem de ahahahahh :2aloh1:
Çoktan pişman oldu kalkıştığı işe de, kuyruğu dik tutuyor güya![]()
Sadece avatarıma bir daha bak iyi bak diyorum başka da birşey demiyorum kardeşimYazık size. Hadi benden utanmıyorsunuz, koskoca Galatasaray simgesi olan aslan gibi karizmatik hayvanı nasıl bu kadar aşağılayabiliyorsunuz?![]()
Aynen ağabey biz farkındayız da Aslan kardeşim çaktırmadığını zannediyor sanırımÇoktan pişman oldu kalkıştığı işe de, kuyruğu dik tutuyor güya![]()
Ne münasebet canım. Bugün olsa yine aynı şeyi yapar, seçime götürürdüm. Ha yine kaybederdim o ayrı bir konu.![]()
Arda ağabey Don Corleone'ye bağladı eyvah eyvahGel elimizi öp, af dile, düşünelim senin işi![]()
Gel elimizi öp, af dile, düşünelim senin işi![]()
Diğer şarkılara puan vermeye elim gitmezdi böyle bir şaheser karşısında
Arda ağabey Don Corleone'ye bağladı eyvah eyvah![]()
Uğur senin mevzuyu hallettim ama Emrah'a göndermeyi unuttum kusura bakma hemen gönderiyorumYok mu gecemize eşlik edecek bi playlist