46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Chop suey'le sağ tarafta kaldım bir önceki yarışmada.

Sizin lobinin puanlar olmasa sonuncu bitirecektim belki. Tekrar teşekkürler :D
Çok sevdiğim bir şarkıdır univ zamanlarında az müptelası değildik arkadaşlarla :D Lakin bu tarz şarkılar bu yarışmada tür olarak pek tutmayabilir bir de SOAD'ın türk düşmanlığı mevzusu var o da verilen puanları iyice kıtlaştırmış olabilir bilemiyorum :) Whitesnake - Still Of The Night dereceye giremedi bu yarışmada sen düşün gerisini :D

Chop suey'le sağ tarafta kaldım bir önceki yarışmada.

Sizin lobinin puanlar olmasa sonuncu bitirecektim belki. Tekrar teşekkürler :D
Onunla katılmayı düşünmüştüm veya toxicity ile filan ama gerek sertliklerinden gerek siyasi duruşlarından çekindim ama görünce 10 puanımı yapıştırdım:D

Playlist ilk mesajda beyler sizlere iyi dinlemeler.

Yasaklı mı var bana mı öyle geliyor :D

Çok sevdiğim bir şarkıdır univ zamanlarında az mupdüşmanlığı ildik arkadaşlarla :D Lakin bu tarz şarkılar bu yarışmada tür olarak pek tutmayabilir bir de SOAD'ın türk düşmanlığı mevzusu var o da verilen puanları iyice kıtlaştırmış olabilir bilemiyorum :) Whitesnake - Still Of The Night dereceye giremedi bu yarışmada sen düşün gerisini :D

Puanlamada soad'ın etkisi kesin oldu da o iş de yılların internet geyiği Türk düşmanlığı bayrak yakma efsanesi vs. Aslında öyle bir şey yok tabi..

Medyadaki dezenformasyonun bedelini sağ tarafta kalarak ödedim :D

Oha tam 5 şarkım patlamış playlist' imden :D

Yasaklı varsa söyleyin boşuna dinlemeyelim :D

Bir şarkının şarkıcısı/grubu yanlış, youtube' a yanlış yüklemişler :D

Şahsıma yönelik ilk darbe yapılmış artık. Yarın açıklarım ne olduğunu. Ama daha önemlisi yarın gereken cevabı şarkım verecek! Öyle ümid ediyorum en azından.

Geri
Üst Alt