Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.693
- 1.511
- 1.538
yok be aga ne kusuru böyle daha eğlenceli oluyorBoşuna kafiyeli atar-gider yaptık desene gece gece kusura bakma![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok be aga ne kusuru böyle daha eğlenceli oluyorBoşuna kafiyeli atar-gider yaptık desene gece gece kusura bakma![]()
Çok sevdiğim bir şarkıdır univ zamanlarında az müptelası değildik arkadaşlarlaChop suey'le sağ tarafta kaldım bir önceki yarışmada.
Sizin lobinin puanlar olmasa sonuncu bitirecektim belki. Tekrar teşekkürler![]()
Onunla katılmayı düşünmüştüm veya toxicity ile filan ama gerek sertliklerinden gerek siyasi duruşlarından çekindim ama görünce 10 puanımı yapıştırdımChop suey'le sağ tarafta kaldım bir önceki yarışmada.
Sizin lobinin puanlar olmasa sonuncu bitirecektim belki. Tekrar teşekkürler![]()
yok be aga ne kusuru böyle daha eğlenceli oluyor![]()

Mesela ağabey?Yasaklı mı var bana mı öyle geliyor![]()
1.lik için çekişirsek yarışmadan çekilirm sen 1 ol diyeGözünün çapağını seviyim gönder artık şu şarkını. Yarın erken kalkmam lazım.
Edit: Göndermişsin zaten.![]()
![]()

Çok sevdiğim bir şarkıdır univ zamanlarında az mupdüşmanlığı ildik arkadaşlarlaLakin bu tarz şarkılar bu yarışmada tür olarak pek tutmayabilir bir de SOAD'ın türk düşmanlığı mevzusu var o da verilen puanları iyice kıtlaştırmış olabilir bilemiyorum
Whitesnake - Still Of The Night dereceye giremedi bu yarışmada sen düşün gerisini
![]()
vardır artık yokYasaklı mı var bana mı öyle geliyor![]()
1.lik için çekişirsek yarışmadan çekilirm sen 1 ol diye![]()
bundan sonra beraber hareket edeceğiz. Sana yanlış yapan karşısında beni bulur!İçlerinden bir tanesi çok net yarıştı diye hatırlıyorum ama yasaklı listesinde geçmiyor herhalde ben yanlış hatırladımMesela ağabey?
Yasaklı mı var bana mı öyle geliyor![]()