46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Beyler şarkıları dinlerken sözleri de es geçmeyelim :D

Çok güzel bir şarkı ile giriyorum lakin sonuç bu akşamki gibi olur muhtemelen. 6-10 arası. Daha da kötü olmasını yüreğim kaldıramaz.

O değil de vakt-i evvelde kendimi tutsaydım şu an art arda birincilikler geliyor olabilirdi.

Serenade, Temple of the King gibi şaheserleri bu zamana kadar saklasam bu yarışmalarda kesin birinci olurdu bu şarkılar. Hoş nereden bilelim 45 tane yarışma yapılacağını. Kendimizi kanıtlamak istedik. :)

O zamanlar bu şarkılar için kimse "Benim listemde de vardı." demediği için böyle konuşuyorum tabii. Yoksa kaptırmış olurdum çoktan.

Şarkımı yolladım, benim şarkı da 23 kişiden 12 puan almalı ama toplamda 12 puan ancak alır. Rakı eşliğinde dinlenirse benim adıma olumlu yönde değişebilir sonuç :oley:

Çok güzel bir şarkı ile giriyorum lakin sonuç bu akşamki gibi olur muhtemelen. 6-10 arası. Daha da kötü olmasını yüreğim kaldıramaz.

O değil de vakt-i evvelde kendimi tutsaydım şu an art arda birincilikler geliyor olabilirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=QkrLmeeCrhY

Serenade, Temple of the King gibi şaheserleri bu zamana kadar saklasam bu yarışmalarda kesin birinci olurdu bu şarkılar. Hoş nereden bilelim 45 tane yarışma yapılacağını. Kendimizi kanıtlamak istedik, şarkı kalmadı. :)

O zamanlar bu şarkılar için kimse "Benim listemde de vardı." demediği için böyle konuşuyorum tabii. Yoksa kaptırmış olurdum çoktan.

Kendi şarkım 1 puan ile 1.olamamış kadar üzüldüydüm şuna ya.

En iyi şarkı şu ana kadar giren bence.;(

Geri
Üst Alt