Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Çok içtim bugece abi herkese atarlaniyomMesajını anlamadım![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok içtim bugece abi herkese atarlaniyomMesajını anlamadım![]()
Şaka maka benim şarkı da benzer kategori de. Ama kazanacak gibi bir his var içimde.
Senden kesin 12 alır diyorum.
Ağabey senden 4 alacak bir parça mı denesem bildiğim yoldan mi gitsem arafta kaldım![]()
@Tuncay Tum sence listede bir eksiklik yok mu?@Alpay Asma kardeşimi "yazınız" demesine rağmen niye eklemedin acaba çok merak ediyorum
![]()
![]()
Çok içtim bugece abi herkese atarlaniyom![]()
Onu atlamisim abi kendisini eklemis zaten![]()
![]()
Yaz kardeşim.
Çizgimden biraz kayayım en iyisi çok sevdiğim bir sesle katılayım çerez niyetine yerler ama olsunAhahahahahaKalbinin ve gitarın sesini dinle
![]()
Çizgimden biraz kayayım en iyisi çok sevdiğim bir sesle katılayım çerez niyetine yerler ama olsun![]()
Beyler şarkıları dinlerken sözleri de es geçmeyelim![]()
24 kişilik liste dolduktan sonra farkedilseydi çok gülerdim yalnız onu söyleyeyimAllahtan yetkimiz var ama yok sayman çok yazık. Anladın tabi bu sefer şampiyonum.
Aynen ya. Rakı'ya şalgam katıp da gider, şarapla rokfor peyniri eşliğinde de benim şarkı ve sözleri.
Ama Sting kadar bile puan alamayabilir.
Çok güzel bir şarkı ile giriyorum lakin sonuç bu akşamki gibi olur muhtemelen. 6-10 arası. Daha da kötü olmasını yüreğim kaldıramaz.
O değil de vakt-i evvelde kendimi tutsaydım şu an art arda birincilikler geliyor olabilirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=QkrLmeeCrhY
Serenade, Temple of the King gibi şaheserleri bu zamana kadar saklasam bu yarışmalarda kesin birinci olurdu bu şarkılar. Hoş nereden bilelim 45 tane yarışma yapılacağını. Kendimizi kanıtlamak istedik, şarkı kalmadı.
O zamanlar bu şarkılar için kimse "Benim listemde de vardı." demediği için böyle konuşuyorum tabii. Yoksa kaptırmış olurdum çoktan.