Gamze Deniz
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2012
- 2.899
- 150
- 313
Yuuuh gene mi? :O
Neyse katılanlara başarılar
Neyse katılanlara başarılar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum yine sonuç hüsran olacak ama...![]()
İnsan yolluyor işte yine de "Acaba bu kez mi " diye....![]()
En az 7-8 şarkı var ilk etapta aklıma gelen.
Hangisini yazsam şampiyon olur diyorum puanlama başlayınca ilk 10'a şükreder hale geliyoruz.
İşte bunlar hep lobisizlik.
Sen gitmeden gelsinler bir zahmetBeni temsilci bıraktılar işteYakında ben giderim onlar gelir
![]()
Yok ya ben müsait değilim
Ağabey aslında kafaya oynayacağın türküler var ama sen nedense onları seçmiyorsun. Kendine yapıyorsun![]()
Sen gitmeden gelsinler bir zahmetYarışmalarda lobimizi eksik bırakmamaya özen gösterelim lütfen
![]()
He biliyom ben o kafayı. Tersten dimi :38573:
@Tuncay Tum
@Mehmet Akan ArdaYılmazz olduğundan ihraç edilmiştir adminimiz @Emrah Yıldırım tarafından.
O arkadaşı çıkaralım.
Kendini porsuk hisseden herkese kapımız açıktırEn az 7-8 şarkı var ilk etapta aklıma gelen.
Hangisini yazsam şampiyon olur diyorum puanlama başlayınca ilk 10'a şükreder hale geliyoruz.
İşte bunlar hep lobisizlik.
İtiraf edeyim, geçen yarışma derece yapmaktı asıl niyetim. Şimdi derece falan umrumda değil. Her gün en az 10 kere dinlediğim bir şarkı gönderdim. Sonuncu olursam bile gram üzülmem.
Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları ve Tanju Okan - Kadınım gibi şaheserler için 6 puanı geçemediysen sıkıntı sende demektir Ozan'cım hiç bana b.k atmaBende yakında Arda ağabey gibi kaybolacağım ama yerimizi doldururlar
Erman kurban olayım yüksek puan vereceğim şarkı gönder
İlk başlarda ne güzel 10 12 8 veriyordum
Üç yarışmadır 6'yı geçemedim
![]()
Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları ve Tanju Okan - Kadınım gibi şaheserler için 6 puanı geçemediysen sıkıntı sende demektir Ozan'cım hiç bana b.k atma![]()
![]()