46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Biliyorum yine sonuç hüsran olacak ama...
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

İnsan yolluyor işte yine de "Acaba bu kez mi " diye....
k-456647-hmm.gif

Ağabey aslında kafaya oynayacağın türküler var ama sen nedense onları seçmiyorsun. Kendine yapıyorsun :D

İtiraf edeyim, geçen yarışma derece yapmaktı asıl niyetim. Şimdi derece falan umrumda değil. Her gün en az 10 kere dinlediğim bir şarkı gönderdim. Sonuncu olursam bile gram üzülmem.

Sen gitmeden gelsinler bir zahmet :D Yarışmalarda lobimizi eksik bırakmamaya özen gösterelim lütfen :D

:D Bende yakında Arda ağabey gibi kaybolacağım ama yerimizi doldururlar :D Erman kurban olayım yüksek puan vereceğim şarkı gönder :D İlk başlarda ne güzel 10 12 8 veriyordum :D Üç yarışmadır 6'yı geçemedim :D

Mehmet Akan ceza almis onu cikardim

5 kisi kaldi

En az 7-8 şarkı var ilk etapta aklıma gelen.

Hangisini yazsam şampiyon olur diyorum puanlama başlayınca ilk 10'a şükreder hale geliyoruz.

İşte bunlar hep lobisizlik.
Kendini porsuk hisseden herkese kapımız açıktır :D Lobisizlik başa vurduysa çare Bal Porsukları... :asd22:

İtiraf edeyim, geçen yarışma derece yapmaktı asıl niyetim. Şimdi derece falan umrumda değil. Her gün en az 10 kere dinlediğim bir şarkı gönderdim. Sonuncu olursam bile gram üzülmem.

Sen geçen yarışmaya Rockerlar katılacak 12 12 toplayacağım düşüncesi ile girmiştin :D

Beğenme ve alıntılama gibi şeyleri karşılıyorsanız ben talip olabilirim aga.

:D Bende yakında Arda ağabey gibi kaybolacağım ama yerimizi doldururlar :D Erman kurban olayım yüksek puan vereceğim şarkı gönder :D İlk başlarda ne güzel 10 12 8 veriyordum :D Üç yarışmadır 6'yı geçemedim :D
Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları ve Tanju Okan - Kadınım gibi şaheserler için 6 puanı geçemediysen sıkıntı sende demektir Ozan'cım hiç bana b.k atma :D :D

Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları ve Tanju Okan - Kadınım gibi şaheserler için 6 puanı geçemediysen sıkıntı sende demektir Ozan'cım hiç bana b.k atma :D :D

Tamirci Çırağı ve Öyle Sarhoş Olsam ki ile gelseydin sende bana Erman'cım :D

Geri
Üst Alt