- 10 Nisan 2013
- 54.074
- 34.349
- 2.993
Uğur'u da banladım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de yasaklı Ozan'cımTamirci Çırağı ve Öyle Sarhoş Olsam ki ile gelseydin sende bana Erman'cım![]()
Mırnav lobisini tercih etmedi mi? MüstehaktırUğur'u da banladım![]()
Sen geçen yarışmaya Rockerlar katılacak 12 12 toplayacağım düşüncesi ile girmiştin![]()
İkisi de yasaklı Ozan'cım![]()
Mırnav lobisini tercih etmedi mi? Müstehaktır![]()
![]()
Tamamdir aldim sarkini.@Tuncay Tum geldimi şarkım ?
Kendini porsuk hisseden herkese kapımız açıktırLobisizlik başa vurduysa çare Bal Porsukları... :asd22:
Tek kişilik olmasına rağmen hep başa güreşen işler yapan Penguen Lobimize bekleriz![]()
Son yarışmadaki hezimetten sonra beni lobisine kabul eden çıkmaz diyordum sağolun arkadaşlar.
Son yarışmadaki hezimetten sonra beni lobisine kabul eden çıkmaz diyordum sağolun arkadaşlar.
Ders çalışmak içinO ne yapmış![]()
O ne yapmış![]()
Bizim kapımız herkese açıktır kardeşim.![]()
İki tane aristokratik, mavi kan, düzen lobilerinin karşısında bir örgütlü halk hareketi, bir dip dalga olarak dikilmek isteyen, güneyden, en güneyden gelen bu delikanlı canlıların lobisine, her halk adamını bekleriz!
O şarkıların yasaklandığı tarihte büyük ihtimal seni tanımıyordum OzanO zaman suçu kendinde araYasaklanmadan gönderse idin
![]()
O şarkıların yasaklandığı tarihte büyük ihtimal seni tanımıyordum Ozan![]()
![]()