- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Benim abba'ya 1 puan vermiştin abi. Sen bana bildigin puan vermiyorsun.:38573:
Senin kazanmana sevindim sevinmesine ama açık konuşmak gerekirse Abba' nın o şarkıyla kazanabileceğini hiç düşünmemiştim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim abba'ya 1 puan vermiştin abi. Sen bana bildigin puan vermiyorsun.:38573:
Senin kazanmana sevindim sevinmesine ama açık konuşmak gerekirse Abba' nın o şarkıyla kazanabileceğini hiç düşünmemiştim.![]()
Ben önceden bir şarki gönderdim. Yasagi varmiş bende 2. tercihimi gönderdim. Şans işte abi![]()
Kadını tanımam etmem sadece sosyal medyada "Notting Else Matters" denen güzelim parça ile yaptığı rezilliği gördükten sonra benim için ancak ya "Megadeth Lobisi" ya da "Metallica'dan Soğutma Lobisi" mensubu olabilir. Başka bir anlam ifade etmiyor :asd22:Yahu şu kadın millete nasıl sempatik geliyor anlamıyorum,yeryüzünün en itici tiplerinden biri olması olası samimiyetsizliği cabası.Hadi "hangimiz sevmedik" parçasını bilmiyorsun anladık ama dey baba de ba ba nedir tüm yaşam enerjimi çaldı sizinle paylaşıp yükümü azaltmak istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=1FoMrreTmyI
Atl madrid 2 farkla kazanır,Monaco-Arsenal maçı berabere biter.
Arsenal kazanir bence, istedi mi oynuyor o takim.
Şu anda bir adet oylama eksik sadece, birinci henüz belli değil.@Ahmet KOLKOPARAN
Ben puanlama yollamamışım mı![]()