Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.693
- 1.511
- 1.538
:ciftetelli::allecto: << bu şarkıya 12 puan verdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah yine bir dolaplar ceviriyor.
Sandıklar BPL nin kazanmasına üzerine hazırlanıp denk getiriliyor. Çalışma bitince hikayeden açıklayacaklar sonucu. Halbuki ayarlı zaten.
Aynı tüpçünün ligi gibi heyecan yaptıracaklar bir de ; " İviiiit sayın seyirciler. Bakalım kim şampiyon olmuşşşşş" He sanki bilmiyon... :38573:
![]()
Tuncay konuya yazamamış herhalde tümünü okuyacak zamanım yok açıklama yapayım.
Elektrik sorunu yüzünden Tuncay puanları hesaplayamıyor. Cenk hesaplayıp açıklamaya çalışacak. @Cenk Yelkenci bi açıklama yapacaktır.
-Tapatalk-
Resmen şike var, eğer bir porsuk kazanırsa tanımıyoruz yarışmayıley:
Ben dedim ona o kadar dön şu Kanada'dan diye ama dinletemedimTuncay konuya yazamamış herhalde tümünü okuyacak zamanım yok açıklama yapayım.
Elektrik sorunu yüzünden Tuncay puanları hesaplayamıyor. Cenk hesaplayıp açıklamaya çalışacak. @Cenk Yelkenci bi açıklama yapacaktır.
-Tapatalk-

Resmen şike var, eğer bir porsuk kazanırsa tanımıyoruz yarışmayıley:
O yeaaa...
Emrah zaten BPL'cilere "Şampiyon olcaz şampiyon olcaz Admin bizden değil mi şampiyon olcaz " dedirtiyor sağolsun
Tuncay' ın sağlık durumundan endişeliyim. Bu porsuklardan her şey beklenir, zorla kaçırıp, alıkoymuş olabilirler. Bir porsuk da bizim almamız lazım, takasta kullanırız.
sana bu capsi yakıştıramadım abi where are türkçe's rulesTrafoya giren kedi. Elektrikleri kesen kedi. Kürsü işgalini görünce sonuçları açıklamak istemeyen kedi. Tanımıyoruz diyen yine kedi.
![]()
Yavaş alın ağabey![]()
![]()
AhahahhahahTrafoya giren kedi. Elektrikleri kesen kedi. Kürsü işgalini görünce sonuçları açıklamak istemeyen kedi. Tanımıyoruz diyen yine kedi.
![]()
sana bu capsi yakıştıramadım abi where is türkçe's rules
Yavaş alın ağabey![]()
![]()
Pijama giymiş eşek dediği de kedilerin 162 katıSizin bu atarınız ancak bu pijama giymiş eşeklere söker, bize sökmez![]()
Pijama giymiş eşek dediği de kedilerin 162 katı![]()
![]()
Sizin bu atarınız ancak bu pijama giymiş eşeklere söker, bize sökmez![]()