46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Emrah yine bir dolaplar ceviriyor.

Sandıklar BPL nin kazanmasına üzerine hazırlanıp denk getiriliyor. Çalışma bitince hikayeden açıklayacaklar sonucu. Halbuki ayarlı zaten.
Aynı tüpçünün ligi gibi heyecan yaptıracaklar bir de ; " İviiiit sayın seyirciler. Bakalım kim şampiyon olmuşşşşş" He sanki bilmiyon... :38573:

:D

Sandıklar BPL nin kazanmasına üzerine hazırlanıp denk getiriliyor. Çalışma bitince hikayeden açıklayacaklar sonucu. Halbuki ayarlı zaten.
Aynı tüpçünün ligi gibi heyecan yaptıracaklar bir de ; " İviiiit sayın seyirciler. Bakalım kim şampiyon olmuşşşşş" He sanki bilmiyon... :38573:

:D

Resmen şike var, eğer bir porsuk kazanırsa tanımıyoruz yarışmayı :oley:

Tuncay konuya yazamamış herhalde tümünü okuyacak zamanım yok açıklama yapayım.

Elektrik sorunu yüzünden Tuncay puanları hesaplayamıyor. Cenk hesaplayıp açıklamaya çalışacak. @Cenk Yelkenci bi açıklama yapacaktır.

-Tapatalk-
Ben dedim ona o kadar dön şu Kanada'dan diye ama dinletemedim :D 2 metre kar vardır şimdi orada onunla cebelleşiyordur garibim :asd:

Resmen şike var, eğer bir porsuk kazanırsa tanımıyoruz yarışmayı :oley:

Trafoya giren kedi. Elektrikleri kesen kedi. Kürsü işgalini görünce sonuçları açıklamak istemeyen kedi. Tanımıyoruz diyen yine kedi.

page_kedi-lobisi-is-basindaetrafin-sarildi-trafo-teslim-ol_821522959.jpg

O yeaaa...

Emrah zaten BPL'cilere "Şampiyon olcaz şampiyon olcaz Admin bizden değil mi şampiyon olcaz " dedirtiyor sağolsun

Tuncay' ın sağlık durumundan endişeliyim. Bu porsuklardan her şey beklenir, zorla kaçırıp, alıkoymuş olabilirler. Bir porsuk da bizim almamız lazım, takasta kullanırız.

Bu arada baktım ki sesimle şarkı kayıtlarım da varmış youtubede ama yoook onları ifşa etmem madara olurum. Belki sonra. :asd22:

Geri
Üst Alt