- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Şu resimdeki canlıların vasat olduğuna beni kimse ikna edemez ağabey bence de uzatmayalımUzatmayalım Erman, penguen vasat bir hayvan![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu resimdeki canlıların vasat olduğuna beni kimse ikna edemez ağabey bence de uzatmayalımUzatmayalım Erman, penguen vasat bir hayvan![]()
Şu resimdeki canlıların vasat olduğuna beni kimse ikna edemez ağabey bence de uzatmayalım![]()
![]()
O halde Erman Türker Penguen Lobisinde diyebilir miyiz?![]()
Yok öyle birşeyO halde Erman Türker Penguen Lobisinde diyebilir miyiz?![]()
Lobimden gelen puanlar kıtlaşırsa düşünebilirim neden olmasınŞimdiden hayırlı olsun, iyi transfer![]()
Şu lobi listelerini bir görsek ya..Ben bilmiyorum kim hangi lobide.
Lobimden gelen puanlar kıtlaşırsa düşünebilirim neden olmasınHer zaman dediğim gibi "Puan Nerede Ben Orada"
![]()
Lobimden gelen puanlar kıtlaşırsa düşünebilirim neden olmasınHer zaman dediğim gibi "Puan Nerede Ben Orada"
![]()
O halde Erman Türker Penguen Lobisinde diyebilir miyiz?![]()
AhahahahahTamam bunu hallettik, @Murat Kayanda penguen sence de çok sıradan bir hayvan değil mi?![]()
Arkadaş sizin kedilerinizin hepsi sarı kırmızı mı anlamadım kiSiyah beyaz renklere sempatisi var abi galiba.
Siyah beyaz renklere sempatisi var abi galiba.
Şu lobi listelerini bir görsek ya..Ben bilmiyorum kim hangi lobide.