46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Benim şarkımın kazanamayacağı belli, o yüzden her türlü manipülasyonu, pisliği, şikeyi yapabilecek tıynette görüyorum kendimi şu an :D :D

Şaka bir yana benim şike ile strateji ile işim olmaz, herkesin hakkını veririm, müsterih olun :D

Benim olur valla. :oley:

Ama yapamıyoruz ki...

Benim olur valla. :oley:

Ama yapamıyoruz ki...

İşte o yüzden şampiyon olamıyorsun, yaptığın stratejilerin ahı çıkıyor :D

Fenerbahçe' yi ilahi adalet nasıl dönüp dolaşıp buluyor, son haftada kaybediyorlar şampiyonluğu, senin ki de o hesap :oley:

İşte o yüzden şampiyon olamıyorsun, yaptığın stratejilerin ahı çıkıyor :D

Fenerbahçe' yi ilahi adalet nasıl dönüp dolaşıp buluyor, son haftada kaybediyorlar şampiyonluğu, senin ki de o hesap :oley:

Yapmadık 1 puan ile kaybettik, yaptık yine 1 puan ile kaybettik.

Yapsak da yapmasak da ayrı dert.

Bu yarışma ilk 3 bekliyorum artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kız güzel ama şarkı kötü, bu yüzden sana verdiğim puandan 2 puan düşüyorum. Hayırlı olsun :D Kıza dua et o da çirkin olsa 3 puan düşecektim :D
Haydaaaa ,,
ben şarkı güzel demedim ki gıcık die gönderdim :oley:
Abi sen ameriganlarda yaşamış gelmişin şu garının özellikle 1.03 - 1.30 arasında ne dediğini anlayabiliyon mu ?
Bu arada benim şarkının malum çevrelerde kabak gibi ortaya çıktığından mütevellit kurdığın puanlarımı geri ver .

Haydaaaa ,,
ben şarkı güzel demedim ki gıcık die gönderdim :oley:
Abi sen ameriganlarda yaşamış gelmişin şu garının özellikle 1.03 - 1.30 arasında ne dediğini anlayabiliyon mu ?
Bu arada benim şarkının malum çevrelerde kabak gibi ortaya çıktığından mütevellit kurdığın puanlarımı geri ver .

Şu an dinlediğim muhteşem şarkı bitsin, döner bakarım ne dediğine :)

Edit: Ne diyo bu? :D

Son düzenleme:
Ozan Tokgöz ,
lobidaş senin için çok çok ağır ifadeler kullanıldı az evvel bu başlıkta ,
kavgada bile söylenmeyecek hakaretlere maruz kaldın maalesef kedi lobisi diktatöryel eş başkanı tarafından !

Benim şarkıya puan vermeyen gitsin ruhunu tedavi ettirsin, olmadı teslim etsin :oley:

Geri
Üst Alt