- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Zatıaliniz açısından üzüntü verici bir durum. Zira kendi ediminiz, kendi lanınızBir başka GSE'ye karşı hakaretamiz sözler sarf etmiş olmanız çok talihsiz.
Dur daha neler söyleyeceğim ben ona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zatıaliniz açısından üzüntü verici bir durum. Zira kendi ediminiz, kendi lanınızBir başka GSE'ye karşı hakaretamiz sözler sarf etmiş olmanız çok talihsiz.
Dur daha neler söyleyeceğim ben ona![]()
Yönetici kardeşler; Arda bey ağabeyimizi parçalı üye yapın durum çok ciddi noktalara gidecek![]()
Parçalı üye olmak da şereftir, forumda aslan gibi bir sürü parçalı üye var![]()
Şeref olmasa senin için önerir miyiz ağabey ? Teessüf ederim![]()

Vay vay vay vay olaylar büyümüş haberim yok![]()
Ne ara sorgulandı kim sorguladı@Erman Türker Daha 2-3 gün önce GSE rütbeni sorgulayanların halini görmezden mi geleceksin?
Ne ara sorgulandı kim sorguladı![]()
![]()
Hiç sorma yavÇok fena çok. Mehmet'in can güvenliği kalmadı forumda.
Ne ara sorgulandı kim sorguladı![]()
![]()
Ne bileyim Messi resital veriyor şu anda aklım ona gitti herhaldeBalıklarla takıla takıla iyice unutkan oldun sende ha![]()
Arda ağabey ihraç olmak istiyormuş galibaKimi banlıyoruz olay ne![]()
Vallahi hatırlayamadımBöyle bir şey yazmadım varsay lütfen Ermancığım... Daha iki gün öncesini hatırlamıyorsun, senden yardım isteyende kabahat![]()
Kimi banlıyoruz olay ne![]()
Arda ağabey ihraç olmak istiyormuş galiba![]()
![]()
Arda abiye saygımız sonsuz... Küçük, küçüklüğünü; büyük, büyüklüğünü bilecek düsturunu benimsemiş bir kimse olarak, ben üstüme düşeni yapıyorum. Keşke büyüklerimiz de üstüne düşeni yapsaley: