46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Murat Kayanda mesajlarımı layklıyorsun ama sana da feci kırgınım abi. Sen değil miydin Led Zeppelin'e puan vermedim diye bana tekme tokat dalan? Nasıl oldu da Led Zeppelin'in efsane solistine puan vermeden geçtin? :mad:

Oo burası karışır, bir mısır patlatayım geliyorum hemen :D

@Murat Kayanda mesajlarımı layklıyorsun ama sana da feci kırgınım abi. Sen değil miydin Led Zeppelin'e puan vermedim diye bana tekme tokat dalan? Nasıl oldu da Led Zeppelin'in efsane solistine puan vermeden geçtin? :mad:
Sabah yorgunluğumun üzerine dinlemiş olmamın neticesinde bu işin sorumlusu 12 puanımı alan Ahmet KOLKOPARAN abidir onun şarkısı bende şirazeyi kaydırdı :D

Alpay herhalde bu kadar vermesen kendini bu yarışmaya daha başarılı olsun kardeş :D

Cok kafana takiyorsun, ve bu sayede çok mükemmelci olmaya çalışıyorsun şarkı seçimlerinde herkesten puan koparayim diye. Rahat gir aga cok dinlediğin bir sarkiyi yolla gitsin :asd:

I am the one who knocks!

Bir şarkı paylaştım. Forumda hayat durdu. Bi tane daha paylaşsam demek ki forum yayın hayatını sona erdirecek :red:

Kedi lobisi seçimleri ne oldu? Aslan mı oldu yeni lider?

Alpay herhalde bu kadar vermesen kendini bu yarışmaya daha başarılı olsun kardeş :D

Cok kafana takiyorsun, ve bu sayede çok mükemmelci olmaya çalışıyorsun şarkı seçimlerinde herkesten puan koparayim diye. Rahat gir aga cok dinlediğin bir sarkiyi yolla gitsin :asd:

I am the one who knocks!

Öyle yapacağım. :D

Vay arkadaş, GSE'ler bile lanlı lunlu konuşmaya başlamış. Bu vizyon cidden psikolojik hasarlar bırakmaya başladı. :D

Kayıt açmadınız mı yav

Valla ben buradaki herkesi seviyorum arkadaş. Kimseye kin besleyemiyorum. Evet var bir iki kişi belki ama. Onlarda nefretten ziyade rahatsız olduğum için.
Yoksa onlara da herhangi kinim falan yok.Yapamıyorum ne yapayım.

Vay arkadaş, GSE'ler bile lanlı lunlu konuşmaya başlamış. Bu vizyon cidden psikolojik hasarlar bırakmaya başladı. :D

Aynen... Tam zamanında ayrılmışım. Ozan bey efendi kişiliğinden taviz vermemek adına isim vermemiş; lakin her şey ayan beyan ortada.

Eskiden nasıl mobbing'e maruz kaldığımı az çok anlamışsınızdır.

Ah kıyamam, rahatsız mı oldunuz beyefendi, yüzünüz mü kızardı :D

Zatıaliniz açısından üzüntü verici bir durum. Zira kendi ediminiz, kendi lanınız :D Bir başka GSE'ye karşı hakaretamiz sözler sarf etmiş olmanız çok talihsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt