46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir araştırmada 1-2 yaşında çocukların bile kendi tercihleri dışında tercih yapanları cezalandırmak istediği ortaya çıkmıştı, anlaşılan bu kısır döngüyü çok az insan kırıyor.
@Ozan Tokgöz Dün vuku bulan Güney Amerika faciasıda irdelenmeli... 1 değil 2 değil 3'ünün de patlaması manidar geldi bana :)

Bir araştırmada 1-2 yaşında çocukların bile kendi tercihleri dışında tercih yapanları cezalandırmak istediği ortaya çıkmıştı, anlaşılan bu kısır döngüyü çok az insan kırıyor.
@Ozan Tokgöz Dün vuku bulan Güney Amerika faciasıda irdelenmeli... 1 değil 2 değil 3'ünün de patlaması manidar geldi bana :)

Ahahahah :D O kırmızı kartlara kadar çok umutluydum inan :D Sonra ortalık yangın yerine döndü :D

Diğer bütün yarışmalarda attım. 1-2 tanesinde yolda iken telefondan girdiğim için atamamış olabilirim sadece. Yol 1:30 saat sürüyor Gökhan.

Bak açıklama yapıyor bir de :)

Takılıyorum be Alpay'ım ne kırgınlığı. Porsuk porsuğa küser mi hiç

Diğer yarışma ne zaman ? :) Bağımlılık yapıyor.

İddiamıydı lan yoksa güney amerika faciası dediğiniz :oley: ,
bende bir halt olmuş sandıydım !

Sen iletiyi yazdın ya beni ciddi gülme tuttu :D Adamın beyin hakikaten çok farklı çalışıyor diye :D Cevap yazamadım yemin ederim :D Allah senin iyiliğini versin Murat :D Sanırım Mehmet'de aynı şekilde kilitlenmiştir yine :D

Sen iletiyi yazdın ya beni ciddi gülme tuttu :D Adamın beyin hakikaten çok farklı çalışıyor diye :D Cevap yazamadım yemin ederim :D Allah senin iyiliğini versin Murat :D Sanırım Mehmet'de aynı şekilde kilitlenmiştir yine :D
Nebiliyim aklıma Venezüella falan geldi brezilya , arjantin ve şili gibi sorunlular geldi falklands falan , trilyonluk deniz altı enerji yatakları falan acaba komplo bişeylerimi oldu dediydim :hat:

Yarışma olursa yazdırırsınız beyler. :)

Nebiliyim aklıma Venezüella falan geldi brezilya , arjantin ve şili gibi sorunlular geldi falklands falan , trilyonluk deniz altı enerji yatakları falan acaba komplo bişeylerimi oldu dediydim :hat:

M8'den(Mate) tank, longshot deyiminden de ballistik füze anlamı çıkaran bir insana göre şaşırtmadı tabi ki :D... Ama iyi güldüm, Allah'ta seni güldürsün :)

Bügün sizce 47 olurmu, sarkim hazir bekliyor

Farkındaysanız Alpay artık derece bile yapamıyor. :dance:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt