46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu sefer garanti bir şampiyonluk alacağım.

Rock sevenler de verir, klasik sevenler de. :D

Karşısına Quenn gibi net bir şey çıkmazsa Angie'de olguğu gibi süpürür.

Gel 47 gel. :)

Yalnız bu sefer garanti bir şampiyonluk alacağım.

Rock sevenler de verir, klasik sevenler de. :D

Karşısına Quenn gibi net bir şey çıkmazsa Angie'de olguğu gibi süpürür.

Gel 47 gel. :)

Benim aklımdaki şarkıyla benzer yönleri var gibi inş. pişti olmayız :)

Play-list'imde idi, katılmayı unuttuğum şarkılardan biriydi bu. 10 puan verdim HANGİ ŞARKI 1. OLDU BİLMEM AMA OLMASI LAZIMDI.

Nightwish mükemmel ya.

Bana kalsa çoğu şarkısıyla arka arkaya katılırım da görgüsüzlük gibi olmasın diyorum. :D

Yasaklılarda da yok, bence tam bir hazine.

Yalnız bu şarkı gerçekten güzeldi. Playlist' in sonunda kalan şarkıların şansı az oluyor. Sonradan puan vermediğime pişman oldum. Asla sonuncu olacak bir şarkı değildi.

Robert Plant be abi. Başka zamanlarda elitiz biz elitiz elitiz diye geçiniyorsunuz. Led Zeppelin'in efsane solistini sonuncu yaptınız ya, alacağınız olsun. Ama katılıyorum. Playlistin sonlarında olması etki etti.

Abi ben niye hak ettiğim halde olamıyorum. Üstelik zar zor 7. olduk

https://www.youtube.com/watch?v=Vt2YIpZWBqA

Gözden nazardan saklar gibi sakladım şu şarkıyı. Moralim çöktü resmen.;(

Herhalde 30 yarışma olmuştur ben katılmaya başlayalı bu yarışmaya, abartmadan ve samimi söylüyorum, şimdiye kadar gördüğüm en saçma şey bu şarkının dereceye girememesi, dereceyi geçtim, ilk 5' e bile giremedi. Tamamen kepazelik.

Nightwish mükemmel ya.

Bana kalsa çoğu şarkısıyla arka arkaya katılırım da görgüsüzlük gibi olmasın diyorum. :D

Yasaklılarda da yok, bence tam bir hazine.
Katılıyorum sana boşta çok güzel şarkıları varmış hatta birini gözüme kestirmiştim gelecek yarışma için ama şimdi vazgeçmek durumunda kaldım.:D

Katılıyorum sana boşta çok güzel şarkıları varmış hatta birini gözüme kestirmiştim gelecek yarışma için ama şimdi vazgeçmek durumunda kaldım.:D

:)

Vazgeçmezsen bir tane 12 puanın hazır en azından :D

Tabi strateji de yapıyor olabilirim.:asd22:

Herhalde 30 yarışma olmuştur ben katılmaya başlayalı bu yarışmaya, abartmadan ve samimi söylüyorum, şimdiye kadar gördüğüm en saçma şey bu şarkının dereceye girememesi, dereceyi geçtim, ilk 5' e bile giremedi. Tamamen kepazelik.

Öyle pis durumda kaldım ki rock göndersem yine oy alamıyorum, güzelinden aşk şarkısı göndersem yine patlıyorum.

Ne yapacağımızı da şaşırdık. :(

Öyle pis durumda kaldım ki rock göndersem yine oy alamıyorum, güzelinden aşk şarkısı göndersem yine patlıyorum.

Ne yapacağımızı da şaşırdık. :(

Hak veriyorum sana, ESC' nin eski tadı yok. Kendi adıma söylüyorum, bir daha Sandman gibi bir şarkının asla birinci olacağına ihtimal vermiyorum.

Hak veriyorum sana, ESC' nin eski tadı yok. Kendi adıma söylüyorum, bir daha Sandman gibi bir şarkının asla birinci olacağına ihtimal vermiyorum.

Yasaklı listesinin genişlemesi ve bazı müzik veya şarkıların da yasaklı olması, (ki bazıları cidden yanlış versiyonlar ile harcandı) da etkili bunda.

https://www.youtube.com/watch?v=-onQcF95pfs

Şu tarz bir şey ile katılmak isterdim mesela. Tüylerimi diken diken ediyor sadece keman sesi bile.

Yasaklı listesinin genişlemesi ve bazı müzik veya şarkıların da yasaklı olması, (ki bazıları cidden yanlış versiyonlar ile harcandı) da etkili bunda.

https://www.youtube.com/watch?v=-onQcF95pfs

Şu tarz bir şey ile katılmak isterdim mesela. Tüylerimi diken diken ediyor sadece keman sesi bile.

Ben yasaklı listesi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Hala muhteşem şarkılar var yarışmamış. Sorun o muhteşem şarkıların hak ettiği puanı alamaması. Dün gece gerçekten çok şaşırdım puanlamalara ben Smokie ile Chris De Burgh arasında geçer diye düşünüyordum. İlk 5' e bile giremediler.

Harika bir şarkı buldum. Hedef ilk 6-10 arası. :)

Edit: Aşık oldum la şarkıya. :redface-new: Acil yarışma istiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt