- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Oooo yarışma alırım bi dal 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
47. yarışmada 4.şampiyonluğu getirecek şarkımı bulmuş bulunuyorum. Açarsanız beni yazmadan geçmeyin sakın.![]()
Yalnız bu sefer garanti bir şampiyonluk alacağım.
Rock sevenler de verir, klasik sevenler de.
Karşısına Quenn gibi net bir şey çıkmazsa Angie'de olguğu gibi süpürür.
Gel 47 gel.![]()
NIGHTWISH - The Islander (OFFICIAL VIDEO) - YouTube
Nasıl olduysa hakkı verilmişti bu şarkının, gerçi 1. de olabilirdi ama neyse![]()
Bir daha da yakınından geçemedik zaten.
Play-list'imde idi, katılmayı unuttuğum şarkılardan biriydi bu. 10 puan verdim HANGİ ŞARKI 1. OLDU BİLMEM AMA OLMASI LAZIMDI.
Yalnız bu şarkı gerçekten güzeldi. Playlist' in sonunda kalan şarkıların şansı az oluyor. Sonradan puan vermediğime pişman oldum. Asla sonuncu olacak bir şarkı değildi.
Play-list'imde idi, katılmayı unuttuğum şarkılardan biriydi bu. 10 puan verdim HANGİ ŞARKI 1. OLDU BİLMEM AMA OLMASI LAZIMDI.
O yarışmada hak eden birinci oldu güzel kardeşim![]()
Abi ben niye hak ettiğim halde olamıyorum. Üstelik zar zor 7. olduk
https://www.youtube.com/watch?v=Vt2YIpZWBqA
Gözden nazardan saklar gibi sakladım şu şarkıyı. Moralim çöktü resmen.;(
Katılıyorum sana boşta çok güzel şarkıları varmış hatta birini gözüme kestirmiştim gelecek yarışma için ama şimdi vazgeçmek durumunda kaldım.Nightwish mükemmel ya.
Bana kalsa çoğu şarkısıyla arka arkaya katılırım da görgüsüzlük gibi olmasın diyorum.
Yasaklılarda da yok, bence tam bir hazine.
Katılıyorum sana boşta çok güzel şarkıları varmış hatta birini gözüme kestirmiştim gelecek yarışma için ama şimdi vazgeçmek durumunda kaldım.![]()
Herhalde 30 yarışma olmuştur ben katılmaya başlayalı bu yarışmaya, abartmadan ve samimi söylüyorum, şimdiye kadar gördüğüm en saçma şey bu şarkının dereceye girememesi, dereceyi geçtim, ilk 5' e bile giremedi. Tamamen kepazelik.
Öyle pis durumda kaldım ki rock göndersem yine oy alamıyorum, güzelinden aşk şarkısı göndersem yine patlıyorum.
Ne yapacağımızı da şaşırdık.![]()
Hak veriyorum sana, ESC' nin eski tadı yok. Kendi adıma söylüyorum, bir daha Sandman gibi bir şarkının asla birinci olacağına ihtimal vermiyorum.
Yasaklı listesinin genişlemesi ve bazı müzik veya şarkıların da yasaklı olması, (ki bazıları cidden yanlış versiyonlar ile harcandı) da etkili bunda.
https://www.youtube.com/watch?v=-onQcF95pfs
Şu tarz bir şey ile katılmak isterdim mesela. Tüylerimi diken diken ediyor sadece keman sesi bile.