46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok arkadaş seçimsiz olmaz, sen tek aday olsan da seçimle geleceksin. :D

Ulan iyiki bir seçim yaptırdık zamanında. Şimdi ota bka seçim yaparlar artık. :D

Ağabey ben ikinci bir seçim başlığını açarsam forumda linç kampanyasına maruz kalırım. O yüzden Ahmet abi açsın.

Tebrikler Ali Ozer abi
Her ne kadar BPL ekibini desteklemesemde tebrikler Ozan Tokgöz ağabey
Tebrikler Can BÜYÜK

Bu çekişmeli yarışmanın sonucunu ben açıklayamadığım için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum ve sizlerden özür diliyorum. Sevgili adminim Cenk Yelkenci 'ye beni kırmayıp sonuçları açıklama görevini üstlendiği için ona çok teşekkür ediyorum.

Boya yaptım bugün onun için yarışmayı takip edemedim (ayıp olmasın, unuttum diyebiliriz :D ). Puanlar aciklanirken son puanlara yetiştim şans eseri bi foruma bakayım demiştim.

Tebrikler için sağolun arkadaşlar :):)

Artık puan açıklamalarını takip etmesem mi ne, uğurlu geldi bugün :asd:

I am the one who knocks!

Boya yaptım bugün onun için yarışmayı takip edemedim (ayıp olmasın, unuttum diyebiliriz :D ). Puanlar aciklanirken son puanlara yetiştim şans eseri bi foruma bakayım demiştim.

Tebrikler için sağolun arkadaşlar :):)

Artık puan açıklamalarını takip etmesem mi ne, uğurlu geldi bugün :asd:

I am the one who knocks!

Tüm puan aldığın mesajları layklaman lazım Can. Ödülü verme koşullarımızdan birisi. :)

Tımarhaneden online yazıyorum beyler gunaydın:oley:

47. yarışmada 4.şampiyonluğu getirecek şarkımı bulmuş bulunuyorum. Açarsanız beni yazmadan geçmeyin sakın. ;)

Bir dahaki yarışmada 0 puan almak için mi kassam acaba. Bir de bunu deneyelim.

Aslında bunu başarmak da zor. Dandik şarkıyı görünce strateji için puan verenler de çıkabilir. Her türlü şike dönüyor çünkü :asd22:

5.şampiyonluk ıcın görüşmelere başladığını borsaya bıldırırım.

Mehmet Arslaner hariç hepinize tünaydın gençler ve kendini genç hissedenler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi senin artistliğin kime? :D aday aday deyip duruyorsun. Bi tek benim işte aday. :D

Seçim vaatlerini sıradan buldum, bilindik söylemler bir dahaki yarışmaya kadar adaylık süresi var, yarışma günü başkan seçilecek ve yeni başkanın önderliğinde girilecek yarışmaya, sabırlı ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt