46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçimle olursun ancak Aslan, atamayla olmaz bu iş, aç konuyu adaylığını koy, başka aday varsa o da koysun, projelerinizi sunun, vaatlerinizi anlatın, demokratik bir seçim olsun :D
Sonuncu bir adamın başkanlığını federasyonumuz onaylamayacaktır.

Bence lobiyi kapatın gitsin.

Bundan sonra zaten toparlanamazsınız.

Sonuncu bir adamın başkanlığını federasyonumuz onaylamayacaktır.

Sonuncu dediğiniz adam şikeden uzak, tertemiz olduğu için sonuncu oldu. Playlistte şarkımı sondan ikinci sırada görünce neden böyle bir şey yaptın Tuncay dedim? Cevap olarak senin şampiyon olmanı istemiyorum dedi. Ne zamandan beri organizatörler taraf tutuyor? Ama etme bulma dünyası. Başkan olursam o Tuncay'ın kafasını yara yara atacağım lobiden.

Ağabey daha yeni güven oyu almadın mı sen ? Yapma etme. O kadar emek verdiniz, Aslan'a mı bırakacaksınız gül gibi lobiyi ?
Ağabey mini bir zirve yapalım ayaküstü mümkünse şimdi biz nerede yanlış yaptık,ben 12 puanımı vermişim sana çok güzel aynı şekil ben senden 12 almayarak gönlüme su serpmişim adeta 12-8-4 sistematiğinde ilerleyerek "bu kez oldu" derken benim 4 puan verdiğim parça liderliğe doğru giderken "bu da mı gol değil be" moduna geçmem uzun sürmedi:DAslında her şey planladığımız gibiydi benim matematiğim yetmedi sen açıklayıver güzel ruhlu ağabeyimiz:D

Abi eş başkanlığa dönersen, her şeyi telafi etmeye hazırım.

Emre Belözoğlu bir daha parçalıyı giyerse, sen de Kedi Lobisinden içeri girersin Mehmet. Az evvel gittim ne kadar Santa Helena varsa da aldım. Git köpeköldüren iç :D

Ağabey mini bir zirve yapalım ayaküstü mümkünse şimdi biz nerede yanlış yaptık,ben 12 puanımı vermişim sana çok güzel aynı şekil ben senden 12 almayarak gönlüme su serpmişim adeta 12-8-4 sistematiğinde ilerleyerek "bu kez oldu" derken benim 4 puan verdiğim parça liderliğe doğru giderken "bu da mı gol değil be" moduna geçmem uzun sürmedi:DAslında her şey planladığımız gibiydi benim matematiğim yetmedi sen açıklayıver güzel ruhlu ağabeyimiz:D

Söylediğin gibi her şey matematiğe uygun gelişti. Lakin sonuçlar o matematiği ters düz etti. Şarkı sahipleri açıklanınca ahanda 4 puanı tutturmuşum Uğur şampiyon oldu diye düşündüm ama trafolara giren kediler gördüğün üzere fena bir senaryo yaratmışlar. Matematiği ters düz eden bu senaryoyu ateyizler bile açıklayamaz Uğur'cum. Lakin bir toplantı yapıp, trafo baskınları ve asimetrik psikolojik harekatlar üzerine değerlendirmelerde bulunmamız lazım.

Seni çok fena harcayacaklar yelesiz Aslan, sen böyle devam et :D

Olsun. En azından ben lobimiz uğrunda harcanırım. Senin gibi satmam lobiyi. Ben kedi lobisinden ihraç olunmama rağmen transfer olmadım BPL'ye. Ama sen lobinin genelkurmay başkanıyken satıp gittin. Yüzü üstü bıraktın bunca insanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt