- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Olsun abi. Bu durumda başsız mı kalsın lobi? Arda ağabey toparlandığını hissettiği anda gidebilirim zaten. Koltuk meraklısı değilim.
Mehmet' in kalbimde açtığı yara toparlanamaz Aslan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun abi. Bu durumda başsız mı kalsın lobi? Arda ağabey toparlandığını hissettiği anda gidebilirim zaten. Koltuk meraklısı değilim.
Dağılabilirsin abi.![]()
Sonuncu bir adamın başkanlığını federasyonumuz onaylamayacaktır.Seçimle olursun ancak Aslan, atamayla olmaz bu iş, aç konuyu adaylığını koy, başka aday varsa o da koysun, projelerinizi sunun, vaatlerinizi anlatın, demokratik bir seçim olsun![]()
O anahtarın teki hala bende seçimsiz olmaz![]()
İyi de başka aday yokneyin macerasını yaşıyorsunuz?
Mehmet' in kalbimde açtığı yara toparlanamaz Aslan![]()
Sonuncu bir adamın başkanlığını federasyonumuz onaylamayacaktır.
Ağabey mini bir zirve yapalım ayaküstü mümkünse şimdi biz nerede yanlış yaptık,ben 12 puanımı vermişim sana çok güzel aynı şekil ben senden 12 almayarak gönlüme su serpmişim adeta 12-8-4 sistematiğinde ilerleyerek "bu kez oldu" derken benim 4 puan verdiğim parça liderliğe doğru giderken "bu da mı gol değil be" moduna geçmem uzun sürmediAğabey daha yeni güven oyu almadın mı sen ? Yapma etme. O kadar emek verdiniz, Aslan'a mı bırakacaksınız gül gibi lobiyi ?
Abi eş başkanlığa dönersen, her şeyi telafi etmeye hazırım.
Mehmet' in kalbimde açtığı yara toparlanamaz Aslan![]()
Emre Belözoğlu bir daha parçalıyı giyerse, sen de Kedi Lobisinden içeri girersin Mehmet. Az evvel gittim ne kadar Santa Helena varsa da aldım. Git köpeköldüren iç![]()
Bir umut @Tolga Aybakan adaylığını koyar diye bekliyor işte insan![]()
Ağabey mini bir zirve yapalım ayaküstü mümkünse şimdi biz nerede yanlış yaptık,ben 12 puanımı vermişim sana çok güzel aynı şekil ben senden 12 almayarak gönlüme su serpmişim adeta 12-8-4 sistematiğinde ilerleyerek "bu kez oldu" derken benim 4 puan verdiğim parça liderliğe doğru giderken "bu da mı gol değil be" moduna geçmem uzun sürmediAslında her şey planladığımız gibiydi benim matematiğim yetmedi sen açıklayıver güzel ruhlu ağabeyimiz
![]()
Harbiden ağabey. Ben bile o kadarını yapmadım. Adam gibi seçime götürdüm, sessizce de ayrıldım.
Yazık, Mehmet'in içine porsuk girmiş kesin.
Emre Belözoğlu bir daha parçalıyı giyerse, sen de Kedi Lobisinden içeri girersin Mehmet. Az evvel gittim ne kadar Santa Helena varsa da aldım. Git köpeköldüren iç![]()
Seni çok fena harcayacaklar yelesiz Aslan, sen böyle devam et![]()
Eyvah eyvah çok fenaEmre Belözoğlu bir daha parçalıyı giyerse, sen de Kedi Lobisinden içeri girersin Mehmet. Az evvel gittim ne kadar Santa Helena varsa da aldım. Git köpeköldüren iç![]()