- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
B. Arda Aycan Sevgili ağabeyimiz düzenler bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Murat hocam mevzuyu özetlemiş@Tolga Aybakan gibi değerli akıllı zeki çevik ahlaklı atik bir yöneticimiz var yahu o düzenler yarışmayı![]()
5. şampiyonluğunu almadan Alpay'ın kafasına silah dayasan yarışma düzenletemezsin şu andaKafam çok gereksiz(benim açımdan) bilgiyle doldu, yarışma ilaç gibi gelecek valla
Aslında @Alpay Asma 'ya teklif etmek lazım ama kendisi şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette olduğundan kabul etmez diye düşünüyorum.
Tolga Aybakan Tam bir cengaver Hemde kedi lobisinden. El altindan puanlari lobidaşlarina dagitir.Tolga Aybakan gibi değerli akıllı zeki çevik ahlaklı atik bir yöneticimiz var yahu o düzenler yarışmayı![]()
Kafam çok gereksiz(benim açımdan) bilgiyle doldu, yarışma ilaç gibi gelecek valla
Aslında @Alpay Asma 'ya teklif etmek lazım ama kendisi şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette olduğundan kabul etmez diye düşünüyorum.
Aslan Türkoğlu Biraz Alpay'dan feyz al antipatik şey... Adamın reddedişi bile asil.En büyük sebep değil belki ama bu var tabi , ayrıca kafam benim de çok dolu bu okul işlerinden, toplantılardan. Tek stres attığım yer nerede ise şu yarışma.
@Aslan Türkoğlu Biraz Alpay'dan feyz al antipatik şey... Adamın reddedişi bile asil.
@Aslan Türkoğlu Biraz Alpay'dan feyz al antipatik şey... Adamın reddedişi bile asil.