46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah yapamıyor @Tuncay Tum kardeşimde piyasada yok Cenk zaten yarışmayı bekliyor :D Oklar bir anda değerli smodumuz @Tolga Aybakan kardeşime döndü gibi :D :D

Tolga Aybakan gibi değerli akıllı zeki çevik ahlaklı atik bir yöneticimiz var yahu o düzenler yarışmayı :hat:

Kafam çok gereksiz(benim açımdan) bilgiyle doldu, yarışma ilaç gibi gelecek valla :)

Aslında Alpay Asma 'ya teklif etmek lazım ama kendisi şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette olduğundan kabul etmez diye düşünüyorum.

Tolga çok seri bir şekilde konuya baktı ve çıktı. Bu iki anlama geliyor; ya yarışmayı düzenlemek için hazırlık yapıyor ya da '' sizle mi uğraşacağım '' demek suretiyle başlığı terk etti :)

Kafam çok gereksiz(benim açımdan) bilgiyle doldu, yarışma ilaç gibi gelecek valla :)

Aslında @Alpay Asma 'ya teklif etmek lazım ama kendisi şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette olduğundan kabul etmez diye düşünüyorum.
5. şampiyonluğunu almadan Alpay'ın kafasına silah dayasan yarışma düzenletemezsin şu anda :D :D

hadin beyler bukadar insani bosuna bekletmeyin yapin bir babalik da acin 47. eurovison kayit konusunu

Aslında @Alpay Asma 'ya teklif etmek lazım ama kendisi şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette olduğundan kabul etmez diye düşünüyorum.

En büyük sebep değil belki ama bu var tabi , ayrıca kafam benim de çok dolu bu okul işlerinden, toplantılardan. Tek stres attığım yer nerede ise şu yarışma.

@Aslan Türkoğlu Biraz Alpay'dan feyz al antipatik şey... Adamın reddedişi bile asil.

Valla istekçi olmak da içimden gelmiyor çok bu sebeple. Çünkü bencillik gibi oluyor. Mayıs ayından sonra umarım ben de düzenleyip moderatör arkadaşları rahatlatacağım bu konuda da.

Tolga'da benim kadar seviyor bu yarışmayı, ve katılmak ister, keza Tuncay kardeşim de.

Cenk Yelkenci sen de nasıl adminsin? 40 yıldır yarışma istiyorsun biri de çıkıp demiyor ki adminim yarışma istiyor, yapalım. :D Ben olsam hepsini temizlerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt