46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon gene lobimizden çıkar :D

23a728366aa707a00b9b8cf38de571f0.jpg
İspanyol kedisi mi bu ?

Kedi benden iyi akor basmış

Hadi artık heyecan başlasın.

Beyler beni yazdırın lütfen. PC başındayım ama her an dişim kanayınca hastaneye koşabilirim. Böyle birşey olursa kaçırmak istemem.

Hadi artık heyecan başlasın.

Beyler beni yazdırın lütfen. PC başındayım ama her an dişim kanayınca hastaneye koşabilirim. Böyle birşey olursa kaçırmak istemem.

Geçmiş olsun.

Mikrop kaptırma, önemli olan o.Diş çekildiyse duruma göre antibiyotik de verilmesi gerek. Bir daha kanarsa git bence,evde geçirmeyi deneme.

Sen ortalama kaç saat uyuyorsun günde ? Ozan'ın 5 saat uyuduğunu biliyoruz ama sen bu konuda herhangi bir açıklama yapmadın. Son günlerde uykum gelmiyor nedense andropoz'a girdim diye korkuyorum :)

Ben de az uyurum Mehmet. Geç yatma alışkanlığım benim alamet-i farikam olmuş ve geçmişte aile düzeyinde çeşitli laf sokmalı ironilere sebebiyet vermiştir :D

Ben de az uyurum Mehmet. Geç yatma alışkanlığım benim alamet-i farikam olmuş ve geçmişte aile düzeyinde çeşitli laf sokmalı ironilere sebebiyet vermiştir :D

Bende 6-7 saatten 5 saate indirmeye çalışacağım, alışabilirim inşallah.

Bu arada diş konusu açılmışken, signal white now diye bir diş macunu var; şiddetle tavsiye ediyorum özellikle sigara,çay ve kahve çok tüketiyorsanız; oldukça fayda sağlıyor, 2 haftalık düzenli kullanmadan sonra bembeyaz yaptı dişlerimi.

Edit: Bir de pahalı falan deyip almamazlık yapmayın; kaliteli şarjlı bir diş fırçası edinin, gerçekten çok fark ediyor.

Bende 6-7 saatten 5 saate indirmeye çalışacağım, alışabilirim inşallah.

Yalnız 20'lerimde daha kolay kaldırabiliyordum.Hemoglobin seviyem normalden biraz fazla da olunca Flash Gordon bedenimde vuku bulmuştu. 2-3 saat uyuyup 10 tur koşardım eskiden hey gidi günler hey. Şimdi yapar mıyım ? Sıkar biraz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt