- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
İspanyol kedisi mi bu ?Şampiyon gene lobimizden çıkar
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İspanyol kedisi mi bu ?Şampiyon gene lobimizden çıkar
![]()
İspanyol kedisi mi bu ?
Şampiyon gene lobimizden çıkar
![]()
Kedi ciddi ciddi gitar çalıyorsa ciddi soruyorum ağabeyİtalyan, Alman, İspanyol, İngiliz hiç fark etmez, Kedi Lobisi affetmez
P.S. Ciddi soruyorsan bilmiyorum![]()
Bu ne yahu ? Şeytanın ulağı gibi bir yaratık. Nas, felak, Allah ne verdi ise okudum gitti. Tövbe tövbe.
Kedi ciddi ciddi gitar çalıyorsa ciddi soruyorum ağabey![]()
![]()
![]()
İspanyol kedisi diye bir tür var, Manx diye, bir an onu sorabilecek olduğunu düşündüm niyeyse, hata bendeley:
18:00Kayıtlar saat kaçta açılacak ?
İyi uyudun mu Mehmet ?
Uyudum uyudum. 6 civarı yattım, 11'de kalktım. Normalde 5 saat yetmemesi lazım ama tuhaf bir şekilde yetti.
Birikince yetmez,biraz daha sabret![]()
Hadi artık heyecan başlasın.
Beyler beni yazdırın lütfen. PC başındayım ama her an dişim kanayınca hastaneye koşabilirim. Böyle birşey olursa kaçırmak istemem.
Sen ortalama kaç saat uyuyorsun günde ? Ozan'ın 5 saat uyuduğunu biliyoruz ama sen bu konuda herhangi bir açıklama yapmadın. Son günlerde uykum gelmiyor nedense andropoz'a girdim diye korkuyorum![]()
Ben de az uyurum Mehmet. Geç yatma alışkanlığım benim alamet-i farikam olmuş ve geçmişte aile düzeyinde çeşitli laf sokmalı ironilere sebebiyet vermiştir![]()
Bende 6-7 saatten 5 saate indirmeye çalışacağım, alışabilirim inşallah.