46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkek tipi dökülme diye birşey var ki değil zeytinyağlı sabun, zeytin tarlarsında ağaçlarla yıkasan farketmiyor.

Malesef bir miktar mağduruz :(

Yemek deyince aklıma geldi; 2 gün önce karadeniz karışık diye bir pide yedim, aman Allahım yemez olaydım. Tadı falan harika ama anormal tereyağı kullanmışlar, abartmıyorum 4 saat leyla gibi dolaştım, kendime gelemedim.

26 yaşındasın ye tabii, bizim gibi 30'dan sonra dikkat et artık. Ben o yaşlarda börekçilerden dışarı çıkmazdım :D

Ben mesela çok dikkat ederim. 110 kg ve yaş 45...
Az önce yarım ekmek içine salam ve kaşar dürüp yuttum. Akşam yemeğine kadar idare eder beni. :oley:

26 yaşındasın ye tabii, bizim gibi 30'dan sonra dikkat et artık. Ben o yaşlarda börekçilerden dışarı çıkmazdım :D

Abi kilo almıyorum nedense. Boy 1.79, Kilo 68. Yani canavar gibi de yerim. Ama ben çok gamlı baykuş bir adamım. Çabuk kafama takarım. İşimi, memleketi, ailemi vs. düşünmeden edemem. gece uykumu bölüyor bazen bu şeyler. Bir de düşünürken mutlaka volta atarım. Sürekli hareket ediyorum ev içinde.

Kan değerlerim çok iyi.

İç Anadoluluk da var serde, dolayısıyla hamur işi ve etsiz yaşayamıyorum :) Bir de ben öylee sandviç ile filan idare eden bir adamda değilim. Acıktığımda en kötü menemen, sucuk filan yerim. Yemeği doymak için yemem. Yemek sunumuylai yanındaki mezeleriyle filan sanattır benim için. Açlığa dayanamam. İnanılmaz sinirli oluyorum aç iken.

Son düzenleme:
Erkek tipi dökülme diye birşey var ki değil zeytinyağlı sabun, zeytin tarlarsında ağaçlarla yıkasan farketmiyor.

Malesef bir miktar mağduruz :(
DHT o Ömer...Erkeklik hormonunu baskılandırmadıktan sonra yapabileceğin fazla birşey yok, ki o da benim ve birçok erkeğin işine gelmez. Sal gitsin :D

Az önce yarım ekmek içine salam ve kaşar dürüp yuttum. Akşam yemeğine kadar idare eder beni. :oley:
Ağabey sen de abartmışsın. Onu ben dahi yapmıyorum artık. Senin yerinde olsam 1 öğünle idare ederim 1 günü :D

Tam zamanında geldin abi :) kendimi kötü hissetmeye başlamıştım bu arkadaşların arasında :D

Saat 6 oldu hani yarışma ?

Abi kilo almıyorum nedense. Boy 1.79, Kilo 68. Yani canavar gibi de yerim. Ama ben çok gamlı baykuş bir adamım. Çabuk kafama takarım. İşimi, memleketi, ailemi vs. düşünmeden edemem. gece uykumu bölüyor bazen bu şeyler. Bir de düşünürken mutlaka volta atarım. Sürekli hareket ediyorum ev içinde.

Kan değerlerim çok iyi.

İç Anadoluluk da var serde, dolayısıyla hamur işi ve etsiz yaşayamıyorum :) Bir de ben öylee sandviç ile filan idare eden bir adamda değilim. Acıktığımda en kötü menemen, sucuk filan yerim. Yemeği doymak için yemem. Yemek sunumuylai yanındaki mezeleriyle filan sanattır benim için. Açlığa dayanamam. İnanılmaz sinirli oluyorum aç iken.

Kan değerlerin iyi ise sorun olmaz. HDL değil ama LDL düzeyi için biraz o beslenme düzeyini ileride farklılaştırmayı dene bence. Sebze yemek de iyidir. Önce zorlanabilirsin ama tere,roka,brokoli alışıyor insan.. @Mehmet Arslaner duymasın :D

Yemek benim için de sanat. Ben estetiğe yemekte bile önem veririm. Mesela tabak tam olarak dolmayacak köşesinde çeşitli mezeler olacak vb.

Yarışmayı bekleyelim diye 2 saat sağlık muhabbeti yapmaktan gına geldi hadi da :D

Tolga kardesim niredesin :asd:

Seferberlik ilanı

Lobimiz dakikalar sonra önderliğimde ilk ve çetin bir savaşa çıkacak. Açılış ateşini duyduktan sonra Tanrı yarattı demeden bütün porsukları sonsuzluğa uğurlayın!

Allah yar ve yardımcımız olsun.

104220-keskin_nisanci_d580.jpg

Ben de acıktım hem şampiyonluğa hem cidden. :D

Kim düzenleyecek yarışmayı ? Emrah mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt