- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Mehmet artık akşam olmuş sen günaydını yeni alıyorsunGünaydınlar efendim, bugün nasılsınız ? Afiyettesinizdir inşallah.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet artık akşam olmuş sen günaydını yeni alıyorsunGünaydınlar efendim, bugün nasılsınız ? Afiyettesinizdir inşallah.
Mehmet artık akşam olmuş sen günaydını yeni alıyorsun![]()
AhahahahYeni gördüm yahuArda abi'ye yağ çekiyorum işte çaktırma
![]()
Yeni gördüm yahuArda abi'ye yağ çekiyorum işte çaktırma
![]()
Yeni gördüm yahuArda abi'ye yağ çekiyorum işte çaktırma
![]()
Bizim lobinin başgani aslan oldu agabey. Seni geri almaz o![]()
Aynen abi... Sanırsın root admin olduGörevli oldu ya hemen bir havalar bir tavır falan... :38573:
:asd22:
Günaydınlar efendim, bugün nasılsınız ? Afiyettesinizdir inşallah.
Onun başgan olduğu yerde işim olmaz zatenkedi lobisinin bir neferiyim, Arda abi dönene kadar dışarıdan destekleyeceğim.
Görevli oldu ya hemen bir havalar bir tavır falan... :38573:
:asd22:
Bunlar bana mıydı?Aynen abi... Sanırsın root admin oldu![]()
Kedi lobisinde küslük olmaz. Ben şahsen aramızda gelişen tatsız olayları unuttum. Kapımız her zaman açık.
İnanır mısın tatsızlığın ne olduğunu bile hatırlamıyorum, böyle büyük bir camia'ya böyle başgan yaraşır...
Bunlar bana mıydı?Jeton yeni düştü :asd22: Ne hava mı gördünüz arkadaş
![]()
Afiyetteyiz teşekkürler, siz de afiyettesinizdir inşallah![]()
Kedi lobisinde küslük olmaz. Ben şahsen aramızda gelişen tatsız olayları unuttum. Kapımız her zaman açık.
Yok artık ahahahhahİnanır mısın tatsızlığın ne olduğunu bile hatırlamıyorum, böyle büyük bir camia'ya böyle başgan yaraşır...
Afiyetteyiz efendim teşekkür ederimyolculuk ne zaman abi ?
Yok artık ahahahhahGeri vites dedin mi kedi lobisi akla gelir :asd22: