- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
O zaman onlar hiç görüşmese daha iyi ağabey![]()
Bırak şimdi sen onu, yarışma n' oldu?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman onlar hiç görüşmese daha iyi ağabey![]()
Adam koskoca teknik yönetici misal 47. ESC 'nin konusunu açıp puanlama sonrasında kilitleme ve diğer başlığa buyrun beyler deme yetkilerine haiz son derce gelişmiş bir arkadaşımız !@Erman Türker sen şimdi yönetici olduğuna göre konu açma, kapama, kapalı konuyu açma yetkin falan var di mi?ley:
Adam koskoca teknik yönetici misal 47. ESC 'nin konusunu açıp puanlama sonrasında kilitleme ve diğer başlığa buyrun beyler deme yetkilerine haiz son derce gelişmiş bir arkadaşımız !
Bir şey olduğu yok ağabey mod yok işte piyasada biliyorsunBırak şimdi sen onu, yarışma n' oldu?![]()
Yanlış adres@Erman Türker ,
yarışma istiyok yarışma !!!!!!!!!!!!
Vallahi ağabey varsa da ben bilmiyorum henüz@Erman Türker sen şimdi yönetici olduğuna göre konu açma, kapama, kapalı konuyu açma yetkin falan var di mi?ley:
Ver gazı ver Murat hocam :2aloh1:Adam koskoca teknik yönetici misal 47. ESC 'nin konusunu açıp puanlama sonrasında kilitleme ve diğer başlığa buyrun beyler deme yetkilerine haiz son derce gelişmiş bir arkadaşımız !
Misal yaş sınırlaması olan " adult " bölüm açabilir değerli teknik spesifik yöneticimizBenim daha iyi fikirlerim var![]()
Misal yaş sınırlaması olan " adult " bölüm açabilir değerli teknik spesifik yöneticimizley:
Öyle miymişMisal yaş sınırlaması olan " adult " bölüm açabilir değerli teknik spesifik yöneticimizley:
O nedir ağabeyÖnce @Erman Türker bizim çingene mahallesini açsın![]()
Onu diyorum sabahtan beri kimse anlamadı ya![]()
Jeton biraz geç düştü özür diliyorumYok bişey yok. Neyse boşver...![]()
,Jeton biraz geç düştü özür diliyorumLakin o bahsettiğiniz şeye benim kudretimin yeteceğini sanmıyorum :asd22: