- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 1.088
Erman Türker ; Sana oda ve araba verdiler mi...
ley:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yarisma yapardim da sol kolumu kaldiramiyorum tembel hayvan gibi hareket edebiliyorum![]()
Buyuk bir basariya adim atarak duz yolda sabit hizda ilerlerken 2 metre ucup dustum.
![]()
Allahtan bi sıkıntı yok ezilme var.
Vermezler mi@Erman Türker ; Sana oda ve araba verdiler mi...ley:
Ben yarisma yapardim da sol kolumu kaldiramiyorum tembel hayvan gibi hareket edebiliyorum![]()
Buyuk bir basariya adim atarak duz yolda sabit hizda ilerlerken 2 metre ucup dustum.
![]()
Allahtan bi sıkıntı yok ezilme var.
Hiç tavsiye etmem, ben yönetime girersem bir haftada kapanır site![]()
Yönetim ve ana akım medya ellerinde yapacak bir şey yokŞaka maka bu yönetim fena ha! Erman'ı teknik ekibe alıp algı operasyonu yaptılar, yarışma güme gitti![]()
Nesini beğendiniz lan bu mesajın bu kadar, adamlara bak, bozuldum yaniley:
Şahsen alçak gönüllülüğüne like attım abi
Edit: Abi yalnız iki gündür düzenli yağ çekiyorum hala olumlu bir geri dönüş alamadım, bu durumun beni fazlasıyla üzdüğünü bilmeni isterim.
Daha cezan dolmadı, hele o "whateva" yı ayrı soracam sanaley:
Hadi hadi Arda'cığım. Belli ki arkadaşın gönlü hala bizde. Üzmeyelim arkadaşı...
Ağabey senin rican emirdir bana![]()
Estafurullah kardeşim duymamış olayım o nasıl söz. Sadece bir ricada bulunurum sana. O da yine sana kalmış. Hatta sadece fikrimi söylediğimi farzet![]()
O zaman onlar hiç görüşmese daha iyi ağabeyKalbimizi kırmış olsa da biz severiz kendisini. Yalnız lobiye dönüş işlemleri için Sn. Aslan Türkoğlu ile görüşecek.![]()
Kalbimizi kırmış olsa da biz severiz kendisini. Yalnız lobiye dönüş işlemleri için Sn. Aslan Türkoğlu ile görüşecek.![]()