46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yarisma yapardim da sol kolumu kaldiramiyorum tembel hayvan gibi hareket edebiliyorum :(

Buyuk bir basariya adim atarak duz yolda sabit hizda ilerlerken 2 metre ucup dustum.

Allahtan bi sıkıntı yok ezilme var.

Geçmiş olsun.

Ben yarisma yapardim da sol kolumu kaldiramiyorum tembel hayvan gibi hareket edebiliyorum :(

Buyuk bir basariya adim atarak duz yolda sabit hizda ilerlerken 2 metre ucup dustum.

Allahtan bi sıkıntı yok ezilme var.

Geçmiş olsun kardeşim.

Ben de yıllar önce bir pazar günü bisikletimle markete gittim. Dönüşte bayır aşağı dönüş yapayım derken döneceğim yoldan bir araç çıkınca ona vurup bayağı uçmuştum. :red:
Bisiklet arabanın bir tarafında ben de diğer tarafta kalmıştım. Ama bisikletin ön takım bildiğin 8 olmuştu. :D

Şaka maka bu yönetim fena ha! Erman'ı teknik ekibe alıp algı operasyonu yaptılar, yarışma güme gitti :D

Yarışma olsa şarkımız hazırdı. Üstelik bu şarkının şu ana kadar yarışmamasına da çok şaşırdım.

Nesini beğendiniz lan bu mesajın bu kadar, adamlara bak, bozuldum yani :oley:

Şahsen alçak gönüllülüğüne like attım :)

Edit: Abi yalnız iki gündür düzenli yağ çekiyorum hala olumlu bir geri dönüş alamadım, bu durumun beni fazlasıyla üzdüğünü bilmeni isterim.

Şahsen alçak gönüllülüğüne like attım abi :)

Edit: Abi yalnız iki gündür düzenli yağ çekiyorum hala olumlu bir geri dönüş alamadım, bu durumun beni fazlasıyla üzdüğünü bilmeni isterim.

Daha cezan dolmadı, hele o "whateva" yı ayrı soracam sana :oley:

Estafurullah kardeşim duymamış olayım o nasıl söz. Sadece bir ricada bulunurum sana. O da yine sana kalmış. Hatta sadece fikrimi söylediğimi farzet :)

Kalbimizi kırmış olsa da biz severiz kendisini. Yalnız lobiye dönüş işlemleri için Sn. Aslan Türkoğlu ile görüşecek. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt