Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.809
- 8.850
- 2.163
yok baba ya anlasildi bügün de yok yarisma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman abi Eurovision için kayıt almaya başlayacaksan beni yaz da maçtan önce bir tıraş olacağım yazamayabilirim. Şarkımı atıyorum sana özelden.
Adamlar oturup keyifle ''Beşiktaş'' maçını izleyecekler. Senin gibi fanatik Beşiktaşlıya yarışmayı yıkacaklar. Şaka gibi cidden.
Ahahahhahah çok beklersiniz :2aloh1: Gülmekten yazamıyorum şu anda ne adamlarsınız yemin ediyorum@Erman Türker beni de yaz kardeşim![]()
Ben özgürlüğüme düşkün bir emekçiyim admirimAdmininizle nasıl konuşuyorsunuz Erman bey? Görev başında ciddiyet hakimdir yönetimde.
O kadar yönetici atamanın duyurusunu yaptım insan layk atar beAhahahhahah çok beklersiniz :2aloh1: Gülmekten yazamıyorum şu anda ne adamlarsınız yemin ediyorum![]()
Ben özgürlüğüme düşkün bir emekçiyim admirim![]()
![]()
Arda ağabeyi de yönetime almanızı ve kendisine ''Yarışma Şamanı'' rütbesini vermenizi öneriyorum.
Eyvah eyvah eyvah bana sardı şimdi de@Erman Türker gibi zeki çevik ahlaklı atik girişimci yapımcı teknik kapasitesi yüksek gelecekte süper mod ve admin olabilecek birisi var yahu 47. düzenlemekten ve milli olmaktan eminim mutlu olacaktırley:
Ne yapayım gelen beğeni, menşın ve alıntılarla cebelleşiyorum şu andaO kadar yönetici atamanın duyurusunu yaptım insan layk atar be
Ne yapayım gelen beğeni, menşın ve alıntılarla cebelleşiyorum şu andaAttım şimdi teşekkür ederim
![]()
Yönetimde demokrasi yok maalesefBen özgürlüğüme düşkün bir emekçiyim admirim![]()
![]()
Ne yapayım gelen beğeni, menşın ve alıntılarla cebelleşiyorum şu andaAttım şimdi teşekkür ederim
![]()
İyi hamdolsunAsgard'da havalar nasıl ?
Öyle bir yetkim olduğunu sanmıyorum Mehmet bey üzgünümHazır yönetimdeyken benim avatarı büyütürsün değil mi ?
Öyle bir yetkim olduğunu sanmıyorum Mehmet bey üzgünüm![]()
SanmamSen buradan adminliğe doğru yürürsün artık![]()