46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Türker sen şimdi yönetici olduğuna göre konu açma, kapama, kapalı konuyu açma yetkin falan var di mi? :oley:

@Erman Türker sen şimdi yönetici olduğuna göre konu açma, kapama, kapalı konuyu açma yetkin falan var di mi? :oley:
Adam koskoca teknik yönetici misal 47. ESC 'nin konusunu açıp puanlama sonrasında kilitleme ve diğer başlığa buyrun beyler deme yetkilerine haiz son derce gelişmiş bir arkadaşımız !

Ya şu google reklamları forumun ağzına....

Arda bi mesaj yazmış. Yarısı sağda diğer yarısı reklamın bir parçası gibi duruyor. :(

Bırak şimdi sen onu, yarışma n' oldu? :D
Bir şey olduğu yok ağabey mod yok işte piyasada biliyorsun :D

@Erman Türker ,
yarışma istiyok yarışma !!!!!!!!!!!!
Yanlış adres :D

@Erman Türker sen şimdi yönetici olduğuna göre konu açma, kapama, kapalı konuyu açma yetkin falan var di mi? :oley:
Vallahi ağabey varsa da ben bilmiyorum henüz :D

Adam koskoca teknik yönetici misal 47. ESC 'nin konusunu açıp puanlama sonrasında kilitleme ve diğer başlığa buyrun beyler deme yetkilerine haiz son derce gelişmiş bir arkadaşımız !
Ver gazı ver Murat hocam :2aloh1:

Beyler ben bi 30-45dk lığına çıkmak zorundayım konu açılırsa benide yazdırıverin .

Yola çıkıyorum.

Eve gitmek üzere. Açılırsa BU ACİZ kulu da unutmayın beyler.

Katılamazsam çok üzülürüm. :(

Oooo Erman Türker abi teknik ekibe katılmış. Demiştim bu lobiler sistem lobisi diye. Resmen kadrolaşma var forumda :)

Ne ise beyler. Anlaşılan bu akşam organizatörlerimizin nazlı gününe denk geldik. Hepinize iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt