- 29 Ocak 2011
- 45.782
- 17.263
- 2.748
Hem kiralık aşkı izliyorum hemde bunu iiimi böleee?begenmeyenler sacma sapan ask dizilerini izlesin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem kiralık aşkı izliyorum hemde bunu iiimi böleee?begenmeyenler sacma sapan ask dizilerini izlesin![]()
öperdimpek yazmadik ama şaman kızı beğenenler de bu mesaja çöksün bi bakalım![]()
Hasta olmadığın disi varmı la seninBu bölüm biraz değişikti. Yasemin Allen'in dahil olması iyi oldu. Hastasıyız tabi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasta olmadığın disi varmı la senin
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dizide bişey eksik ya oturur umarım gereksiz sahneler çıkartılıp aksiyon artırılabilir ilerleyen bölümlerde
Dizide bişey eksik ya oturur umarım gereksiz sahneler çıkartılıp aksiyon artırılabilir ilerleyen bölümlerde
Aynen başkomsere bende ayar oldum çok emabet duruyor komser gibi değilKurtlar Vadisi var senin icin canim Pukim <3 <3 :*
Yav ben bunuda begendim, ama biraz tuhaf, bu sefer amirim katil ve cinayet buro pesinde... alisamiyacam heralde, o baskomiserde ne gicik ne karaktersiz bir herif ya gercekten.
Dizi genelde iyi, takip edilir benceDeli doktor Behzo