46 Yok Olan

Merakla bekliyoruz yeni bölümü:)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pek yazmadik ama şaman kızı beğenenler de bu mesaja çöksün bi bakalım :ka21:

12933098_456097411255898_8658335286685612441_n.jpg

Başladı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kısa saçlı bir kızın dizide olması çok iyi olmuş: D

Bu bölümde gayet iyiydi.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dizi yakıyor. İkinci bölüm çok iyiydi. Yasemin Allen bir yandan, Melis Birkan bir yandan kavuruyor ekranı. Şaman kızı sevmedim.

Bu bölüm biraz değişikti. Yasemin Allen'in dahil olması iyi oldu. Hastasıyız tabi :heart:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dizide bişey eksik ya oturur umarım gereksiz sahneler çıkartılıp aksiyon artırılabilir ilerleyen bölümlerde

Diziyi izlemedim de konusu çok ilginç geldi. ''Bir bilim insanının, genetik profesörünün bitkisel hayattaki kız kardeşini hayata döndürmek için kendini kobay olarak feda etmesini anlatıyor.'' Lüks arabalar ve evler de yoksa izlerim. Yasak aşk ve entirika da dahil tabi.

Dizide bişey eksik ya oturur umarım gereksiz sahneler çıkartılıp aksiyon artırılabilir ilerleyen bölümlerde

Kurtlar Vadisi var senin icin canim Pukim <3 <3 :*

Yav ben bunuda begendim, ama biraz tuhaf, bu sefer amirim katil ve cinayet buro pesinde... alisamiyacam heralde, o baskomiserde ne gicik ne karaktersiz bir herif ya gercekten.
Dizi genelde iyi, takip edilir bence :) Deli doktor Behzo

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi var senin icin canim Pukim <3 <3 :*

Yav ben bunuda begendim, ama biraz tuhaf, bu sefer amirim katil ve cinayet buro pesinde... alisamiyacam heralde, o baskomiserde ne gicik ne karaktersiz bir herif ya gercekten.
Dizi genelde iyi, takip edilir bence :) Deli doktor Behzo
Aynen başkomsere bende ayar oldum çok emabet duruyor komser gibi değil

Geri
Üst Alt