46 Yok Olan

aynen. keske baskomiser nejat isler olsaydi, dizinin yeni harunuda selin galiba..:)

- bu arada murat dizinin kahramani mi anti kahramanimi tam cozemedim. turk dizilerde genelde basroldeki kahraman olur, ama bu sefer pek emin degilim... breaking bad'deki gibi kendi cikari icin savasiyor, not for the greater good ve ahlaksiz bir karakter

Son düzenleme:
İkinci bölüm vasattı ama daha oturmadı dizi tabiiki.

Dizi daha yerlesmedi, güzel bir senaryoda görebiliriz vasatada bağlayabilir bence.

Ceyla ilk bölümde Dr.Murat vasıtasıyla ayine katılmıştı.Ne ara şaman reisle samimi olup,evine gidip dertlerini anlatacak kıvama geldi onu anlamdım.Bi de ceyla psikiyatrist değil mi bu olay bana garip geldi.
Dr.Murat karışımı hazırlayıp kendisine enjekte ediyor ama sonuçlarını veya semptomları nasıl anlıyor?Bu arkadaş bilim adamı ve kardeşini iyileştirmek için sürekli araştırıp duruyor,bu konuda da eksiklik var gibi ya da karışımı kardeşi bahanesiyle kendisi için hazırlıyor olabilir.

Dizide geçen Dimetiltriptamin için bilgi almak isteyen arkadaşlar;

https://www.youtube.com/watch?v=3iJ2J6GNmZ8

Son düzenleme:
Ceyla ile şaman kız 1-2 bölüme sevişir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İki bölümde de çok mantık hatası vardı da neyse diyelim.

Hele Muratın babası ile ilgili durum çok tuhaf. Diğer adamı ameliyat ettiği zamanla öldüğü zaman aynı ise mevzunun 25 sene falan önce olması lazım ama ameliyat için 15 sene önce oldu mevzu diye anlatmışlardı.

Şaman ayini, baştaki kız vs. süreçler ise baştan sona fail.

Umarım toparlarlar.

Ceyla ilk bölümde Dr.Murat vasıtasıyla ayine katılmıştı.Ne ara şaman reisle samimi olup,evine gidip dertlerini anlatacak kıvama geldi onu anlamdım.Bi de ceyla psikiyatrist değil mi bu olay bana garip geldi.
Dr.Murat karışımı hazırlayıp kendisine enjekte ediyor ama sonuçlarını veya semptomları nasıl anlıyor?Bu arkadaş bilim adamı ve kardeşini iyileştirmek için sürekli araştırıp duruyor,bu konuda da eksiklik var gibi ya da karışımı kardeşi bahanesiyle kendisi için hazırlıyor olabilir.
Bilimsel dayanak çok mesele değil çünkü teorik bir temeli pratikte uygulamaya çalışıyor.

Dr Jeykll ile Hyde'ın hikayesinden ayrılan nokta da burası ana amaç kardeşi ama zamanla değişebilir bu durum diğer karakter ele geçirirse zira bir diğer amacı da intikam.

Ilk bölümü anlarım, süreyi kısa tutmaya çalışmışlar, hemen olayı anlatmaya çalışmışlar falan. Ama dünkü bölümü ben de pek beğenmedim. Bazı olaylar çok kopuk kopuk, mantıksız ilerliyor. Mesela başkomiserin soruları ve hemen vazgeçmesi çok saçma geldi bana. Telefonun nerde olduğunu, telefonda ne konuştuklarını sormadı bile. Çok saçma.

Ayrıca Ceyla'nın şaman kızın evine ahiretliği gibi şak diye gitmesi de bir garip. Bir kere yarın yamalak gördün o kadar.

Dediğim gibi bazı parçalar birleşmiyor. Süre de kısa olduğundan pek uğraşmıyorlar gibi. Bilemiyorum ya. Ama amirim için her halükarda izlerim tabi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilimsel dayanak çok mesele değil çünkü teorik bir temeli pratikte uygulamaya çalışıyor.

Dr Jeykll ile Hyde'ın hikayesinden ayrılan nokta da burası ana amaç kardeşi ama zamanla değişebilir bu durum diğer karakter ele geçirirse zira bir diğer amacı da intikam.
Kardeş olayı bana kolpa geliyor nedense. Sanki o ilaçları kendisi için hazırlıyor gibi geldi ya da ben öyle inanmak istiyorum hikayeye farklı bir boyut getirir. Mesela babasının ölümünde amcanın da parmağı çıkabilir ilerde. Ama öncelikle hataları minimize etmeleti gerek

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Izlemeyi dusunmuyordum ama Saygin Soysal'in oynadigini gorunce dayanamadim simdi izledim 2 bolumu.

Haftada 1 saatimizi ayiririz bu projeye.

İzlemedim ama Breking Bad'in TR versiyonuymuş diyolar. Rtük ne derece izin verdi merak ediyorum, bi ara bakmak lazım.

Geri
Üst Alt