46 Yok Olan

bi bok anlaşılmayan dizi 1 saat falan ama içinde boş sahneler cok olmuyor yani bitirirler yakında

Forumun iq seviyesi hakkında turnusol etkisi gösteren dizi.

AZPowerball46.JPG

son bölümde anlamadığım şey şu sevgili ben bunu kim yazmış acaba gece 2 3 gibi izlemeye kalktım uyku daha agır bastı

Benim hala anlamadıgım nokta murat'ın yardımcıyla şaman hatun nası kanka oldu? Her bölümde sahneleri var salak sacma. zaten 1 saat dizi, normalde standart dizinin 1 bölümde anlatacagını 3 bölüme denk geldiği için bu dizide kopukluklar, beklenti düşüklükleri vs normal.

Manyak rolünün ilk defa Türk bir oyuncuya yakıstığını görüyorum. 2. bölümde amcayla olan sahnede joker esintileri görmedim değil amirimde. Boya suratı, koy sırıtmaz. :asd:

Benim hala anlamadıgım nokta murat'ın yardımcıyla şaman hatun nası kanka oldu? Her bölümde sahneleri var salak sacma. zaten 1 saat dizi, normalde standart dizinin 1 bölümde anlatacagını 3 bölüme denk geldiği için bu dizide kopukluklar, beklenti düşüklükleri vs normal.
Önceden bir bağları var gibi yani o seviye samimiyetin başka açıklaması yok.

60 dakikayı dolu dolu işleyemiyorlar muhtemelen bazı sahneleri atıyorlar montajda 60 dakikayı geçmesin diye o yüzden kopukluk yaratıyor bu da

Önceden bir bağları var gibi yani o seviye samimiyetin başka açıklaması yok.

60 dakikayı dolu dolu işleyemiyorlar muhtemelen bazı sahneleri atıyorlar montajda 60 dakikayı geçmesin diye o yüzden kopukluk yaratıyor bu da

olabilir. zamanla daha iyi oturacaktır insallah. dizi dediğimiz mesele bu olmalı.

3 saat dizi + özetlerle 5 saat tv basına dikilen milletten akıl sağlıgı adına bişey beklememek doğru olanı günümüz sartlarında.

herhangi bir ıq testinde sınavda yarısmaya hazır oldugum dizi:)

Amatörlükleri yok değil ama güzel dizi, 1 saat olması da gayet iyi. Behzat Ç'yi de son sezonda 1 saate yakın çekiyorlardı keyifli oluyordu. Keşke tüm diziler örnek alıp bu süreye adapte olsa da sinema filmi gibi reklamsız 2,5 saat süren dizilerden kurtulsak.

Yine birçok şeyin ucunu açık bıraktılar. Pek beğenmedim bu bölümü.

İlginç bölüm oldu gene, muptezeller çoğalıyor
Hayırdır inşallah.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dizi bu şekilde devam edecek herhalde bir bölüm devreleri yaktirıyorlar, çoğu şeyin ucu açık kalıyor sonraki bolumlerde bazı şeyler yerine oturuyor. Melis Birkan'in da ilacı alması güzel olmuş :D

Ama Yasemin Allen müthiş hava katıyor, mimik ve hareketleri bile harika çok beğendim.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt