46 Yok Olan

Neresi güzel, neresi efsane? Melih Eren Fatih Akca Açıklayın da biz de bilelim. Berbat bir bölümdü yahu. Topic'e yazmaya bile üşendim dün gece.

baskomiserin arkadasını nasıl öldürdüğü kısma gecsinler

Neresi güzel, neresi efsane? Melih Eren Fatih Akca Açıklayın da biz de bilelim. Berbat bir bölümdü yahu. Topic'e yazmaya bile üşendim dün gece.
Yeteri kadar dikkatli izleyememissin anlatacağımı dusunuyorsan yaniliyorsun. Aç bida izle sonra konuşalım bu konuyu ;)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mention atmayida unutma izledikten sonra
Spoilerlasicaz

Fena degildi ama beklentim daha fazlaydi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

reisin hatrına izliyorum, gerçekten şuana kadar beklentileri karşılamış değil

Hep ''Well, that escalated quickly'' duygusu vermeye basladi. Konu tam oturmamis, doldurulmayan delikler var. Behzat C gibi basit ama guzel bir dizi yapsalarmis keske.
Ama yinede izlemeye devam ediyorum

İş-güç sebebiyle son 3 bölümü izleyemedim. En yakın zamanda izleyeceğim kısmetse :D

Mention atmayida unutma izledikten sonra
Spoilerlasicaz

Dr. Jekyll & Mr Hyde romanının uyarlandığı filmlerden birini izledim 2-3 hafta önce. İstersen dizinin finalini spoiler olarak söyleyeyim ben sana :)

(Film ile dizi birebir değil elbet. Ama yavaş yavaş olaylar paralellik gösteriyor.)

Dr. Jekyll & Mr Hyde romanının uyarlandığı filmlerden birini izledim 2-3 hafta önce. İstersen dizinin finalini spoiler olarak söyleyeyim ben sana :)

(Film ile dizi birebir değil elbet. Ama yavaş yavaş olaylar paralellik gösteriyor.)
Soyle bekliyorum.

Reytinglerde kepaze durumda olduğundan 15 bölümü geçmez.Zaten olmadı gibi.Amirimin hatrına izliyorum.

Reytinglerde kepaze durumda olduğundan 15 bölümü geçmez.Zaten olmadı gibi.Amirimin hatrına izliyorum.

Amirim açıkladı zaten ya. "Kanal ile 13 bölüm şartlı anlaşma yaptık" diye. İzlense de, izlenmese de 13 bölüm oynatılacakmış.

Geri
Üst Alt