47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen abba ile şampiyon olacagimi hissetmiştim. digerlerinde hiç böyle hissetmedim. Şimdi yine Şampiyonlugu hissediyorum. Galiba kutumda kirmizi var.:D

Bu arada 5 şarki begendim anca. Digerlerine öyle böyle verdim.

Bende hiç his yok :D Demek bundanmış :D Tebrik ederim Barış :D

Bende hiç his yok :D Demek bundanmış :D Tebrik ederim Barış :D

Millet bu yüzden konuya gelmiyor demek ki yoksa çoktan tahminlerin havada uçuşması gerekirdi... Herkes Barış'ın şampiyonluğunu kabullenmiş.

Ben de tebrik ederim şimdiden.

Keşke katılmasaydım o şarkıyla diyorum sabahtan beri. Gönderdikten sonra aklım başıma geldi. Şimdi olsa kıyar mıyım? Sağ tarafta kalsa bari.

Sabah dinlemeye çalıştım listeyi ama bitiremedim şimdi kalanları dinliyorum.

Ben bu sefer şarkilari gördükten sonra hissettim abi. Yaniliyorda olabilirim. Belki de sen şampiyon olacaksin. Milletin neyi begendigi belli olmuyor abi :D

Ben olamam ama tahmin ettiğim bir şarkı var ki, ezerek kazanır. Zaten o şarkı ezerek kazanmıyorsa, dükkanı kapatıp gidelim :D

Playlist eski yarismalara göre vasat bence.

Millet bu yüzden konuya gelmiyor demek ki yoksa çoktan tahminlerin havada uçuşması gerekirdi... Herkes Barış'ın şampiyonluğunu kabullenmiş.

Ben de tebrik ederim şimdiden.
Sondan 1. olmayalimda. Dillendirmeyin nazar deger:38573:

Şarkılar iyi ama listeye toplu halde bakıldığı zaman gayet vasat kalıyor. Diğer yarışmalara nazaran tabii.

Sonuclar bu aksam mi aciklanir?

Puanlarimi gonderdim herkese hayirli olmasi dilegiyle :D

Puanlarımı gönderdim viskime bir buz daha attım içiyorum sülalem rahat:)

Bakın bana bir söz verin.

Ben şampiyon olunca kutlamaları fazla abartmayın taammı :oley:

bende genellikte listeyi gördükten sonra, tamam bu sefer iyi bir yerde kapatirim yarismayi derkene, puanlar gelmeye baslayinca ve benim sarki 0 puan cekince, gene oturdun yerine diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt