47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan önce stokta Beşiktaş golü kalmamış ağabey deseydin hallederdik :D Senin hatan :D

Tüh be alacağım tek 12 puandan oldum iyi mi :D

2 şarkıdan birinin senin olduğunu tahmin ediyorum. Amma velakin o şarkılardan birinin grubuna kılım, ne yapacağız bakalım :D

Yıllar önce 13 maç yaptım. O zaman 15 maç yazılabiliyor. Dedim " Ya 13 uğursuz. Dur şuradan 2 maç daha yazayım."
Pazartesi maçlarından 1.20 ve 1.40 lık iki maç yazdım. Hatta hiç unutmuyorum biri Liverpool maçı...

O zaman evde net yok gittim cafede takip ediyorum kuponu.

Bu arada kupon hakkında biraz bilgi vereyim. Kuponun tamamı 98.000 eski parayla 98 milyar TL veriyor.Kuponda tam 6 tane direkt 0 - beraberlik var...
Pazartesi gününe kadar 13 maç tuttu. 6 beraberlikte dahil...

Maçların 80-85 .dk ları falan oynanıyor. 2 maçta yazdığım gibi gidiyor.
Hanım aradı hadi gel artık sofrada seni bekliyoruz hesabı. Kalktım nasılsa böyle biter diye heyecanla eve...
Ben hanıma sürpriz yapacağım. Gittim eve show tv teletekstini açtım.

Açmaz olaydım ;(

İkiside berabere bitmiş... İkisinde de 89.dk ve 90.dk larda penaltı olmuş.. Ben eve giderken kaderim değişmiş...
O iki maçı yazmasam 50.000 TL nin üstünde alacakken şimdi kocaman bir sıfır...

Geçmiş olsun abi; o an neler hissettiğini çok iyi biliyorum :)

Puanlar gönderilmiştir, umarım Kedi Lobisinden biri kazanır, yok rakip lobiden kazanan çıkacaksa Alpay kazansın :D

Valla 6-7 şarkı dışında pek beğenmedim listeyi, bana hitap etmiyor.

Kazanan kedi lobisi olsun, Alpay tımarhanelik olsun!

Sloganımız bu beyler.

Valla 6-7 şarkı dışında pek beğenmedim listeyi, bana hitap etmiyor.

Valla ne yalan söyliyeyim; Az önce yazdığım puanlarımı yolladım dediğim mesajda aynen böyle yazdım.
3-4 kez dinledim. Ama aralarında hah işte bunları ayır diyebileceğim şarkı birkaçı dışında bulamadım.
Ama yazmaktan sonradan vazgeçtim. Dedim hadi boşver. Senin değindiğini görünce :D

Şarkıların arasındaki fark öyle net puanlarla değil ondalık hatta yüzdelik farklarla ifade edilebilir.
Öyle gel bakayım bu tarafa diyebileceğim şarkı 3 bilemedin 4...

Bu arada şampiyonluk yakın meşaleleri yakın diyorum Cat Lobby camiasına :oley:

Bu arada Cat yazıyorsunuzya benim aklıma Caterpillar geliyor hep :oley: ,
Caterpillar lobisi gibim

Bu arada Cat yazıyorsunuzya benim aklıma Caterpillar geliyor hep :oley: ,
Caterpillar lobisi gibim

Bizce hiç mahsuru yok. Bu arada artık içinize nasıl bir korku salıyorsak. Ezip geçeriz yaneee... :asd22:

418_2013080527.jpg

Tür takıntım yoktur, her türlü müziği dinlerim Ayberk bey :D Bu mesajınızdan listeyi beğendiğinizi anlıyorum doğru mudur ?

Orta şeker diyelim Mehmet Bey. Benim tür takıntım var olup her türlü müziği dinlemediğimi belirterek seviyeli ilmi sohbetler başlığında seviyesiz sohbetlerde görüşme dileğimi yineleyerek, henüz yeterli bilinç düzeyinde erişmemiş nutella müptelası Ozan Tokgöz 'ü de aramızda görmekten memnun olacağımızı vurgulayarak, cümlenin başını nasıl bağlayacağımı bilmeden noktayı koyuyorum.

Orta şeker diyelim Mehmet Bey. Benim tür takıntım var olup her türlü müziği dinlemediğimi belirterek seviyeli ilmi sohbetler başlığında seviyesiz sohbetlerde görüşme dileğimi yineleyerek, henüz yeterli bilinç düzeyinde erişmemiş nutella müptelası @Ozan Tokgöz 'ü de aramızda görmekten memnun olacağımızı vurgulayarak, cümlenin başını nasıl bağlayacağımı bilmeden noktayı koyuyorum.

Erman bey başlığı açarsa yeni adresimizde buluşuruz artık :) Nutella deyince aklıma bu geldi;

https://www.youtube.com/watch?v=gJ_aAn1PNlw

Liste fena değil ama süper de değil şahsi kanımca.

Şarkım da süper değil ama listeye göre iyi ve herkesten oy almasını bekleyebileceğim bir şarkı.

Şampiyonluk Aslan'ın ağzında da olsa almasını bilmek lazım.

BPL bu yarışmayı da kazanamazsa adını Fare Lobisi olarak değiştirsin :D

7. puanları işledim an itibariyle, bir kaç şarkı şimdiden öne çıkmaya başladı. Zirvede olan şarkı ise hafif bir fark yaptı bile. Ama her an her şey değişebilir. 7 oy sonunda 5 şarkı 0 çekti.

Puanlar gönderilmiştir.

7 oyda 5 tane 0 pek görüldük şey değil, ilginçmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt