47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma... 2 dakika maç takibini bıraktım ve şarkılara bakayım dedim, 1-0 olan maç 89 ve 92. dakikalarda gelen goller ile 1-2 olmuş ve kuponum yatmış, üst üste 12. tek maçtan yatan kuponum oldu.

Düşünmediğim şeyler değil bunlar. Düşün artık halimi. Bu sefer tamam dedik 1 puan ile kaybettik, olacak dedik efsane şarkı gönderdik, 45 yarışmadır unutulan Quenn şarkısı çıktı karşımıza.

Unchain My Heart ile yeni aramızdan ayrılan Joe Cocker'i analım yaşatalım dedik 4-5 puan ile 2. lik ile yetindik.

Okulda da benzer şeyleri yaşadığım bir dönemde ihtiyacım var. İlginç bir şekilde burada başarılı olduğum zaman daha pozitif gidiyor herşey. :D Ki doğal günümün %10 en az haftaya hangi şarkı ile girsem diye düşünerek geçiyor. :D

Kazanınca en azından bundan kurtuluyorum biraz.

Ne Queen'miş arkadaş. Acısı hala geçmedi dimi? :D

Rüyama girdi düşün artık abi. :D

Hele bir tane tez dosyasının içine EUROVISION PUANLAMASI ve katılabileceğim şarkılardan liste koymuşum az daha hocaya mail atıyordum. :oley:

Düşünsene rezilliği.

Kesin puan verdim ben sana o zaman. Yani öyle zannediyorum. Öyle olması lazım galiba, muhtemelen öyle oldu. Kuvvetle muhtemel puanladım, sanırım verdim o puanı.

Artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma... 2 dakika maç takibini bıraktım ve şarkılara bakayım dedim, 1-0 olan maç 89 ve 92. dakikalarda gelen goller ile 1-2 olmuş ve kuponum yatmış, üst üste 12. tek maçtan yatan kuponum oldu.

Banfield maçı değil mi ? Ben de burnumdan soluyorum şu an.

Kesin puan verdim ben sana o zaman. Yani öyle zannediyorum. Öyle olması lazım galiba, muhtemelen öyle oldu. Kuvvetle muhtemel puanladım, sanırım verdim o puanı.

Neyse yeteri kadar oy dilendik. :D

Daha fazla şike girişimi yapmadan bulaşmadan uzaklaşalım bu muhabbetten.

EDIT: Şaka maka iyice FB'ye benzemeye başladım. Hem son dakika da kaça şampiyonluklar hem de müsabakaya pislik karıştırarak.

Ne Queen'miş arkadaş. Acısı hala geçmedi dimi? :D

Aslan olay Queen değil. Queen'in en klasik, dillere pelesenk olmuş şarkılarından biriyle kazanman. Kimsenin aklına gelmedi, ki Queen'i yalamış yutmuş insanım, ben bile onla katılmayı düşünmedim. Bohemian Rhapsody,Innuendo falan ilk intibada hemen düşünülür.Aradaki ince çizgi bu :D Yoksa haketti o şarkı elbet, kimsenin gıkı çıkmaz.Mat olmuş olduk bir nevi :D

Son düzenleme:
@UğurYılmaz sen nerelerdesin evlat ?
Ağabey sorma ya bir dışarıya çıkıp insan yüzü göreyim dedim demez olaydım döndüğümde başlık açılmış kayıtlar dolmuştu neyse Fenerle eğleniriz dedik o da kursağımızda kaldı şu an playlist dinlemek varken seviye beyaz futbola kadar düştü:D

Yalnız senin şarkıyı kestim yine "al beni al" diye bağırıyor 12 puandan oldun durduk yere ağabey:DGerçi senin benim için olan puantajında sıra 0'da idi o açıdan döngüyü kırarak iyi bir hamle yapmış olabilirim kendi adıma:D

Tüm lobidaşlarıma başarılar dilerim özellikle Alpay'a resmen bir dram öyküsü haline geldi olay:D

Ağabey sorma ya bir dışarıya çıkıp insan yüzü göreyim dedim demez olaydım döndüğümde başlık açılmış kayıtlar dolmuştu neyse Fenerle eğleniriz dedik o da kursağımızda kaldı şu an playlist dinlemek varken seviye beyaz futbola kadar düştü:D

Yalnız senin şarkıyı kestim yine "al beni al" diye bağırıyor 12 puandan oldun durduk yere ağabey:DGerçi senin benim için olan puantajında sıra 0'da idi o açıdan döngüyü kırarak iyi bir hamle yapmış olabilirim kendi adıma:D

Tüm lobidaşlarıma başarılar dilerim özellikle Alpay'a resmen bir dram öyküsü haline geldi olay:D

Maçtan önce stokta Beşiktaş golü kalmamış ağabey deseydin hallederdik :D Senin hatan :D

Tüh be alacağım tek 12 puandan oldum iyi mi :D

Aslan olay Queen değil. Queen'in en klasik, dillere pelesenk olmuş şarkılarından biriyle kazanman. Kimsenin aklına gelmedi, ki Queen'i yalamış yutmuş insanım, ben bile onla katılmayı düşünmedim. Bohemian Rhapsody,Innuendo falan ilk intibada hemen düşünülür.Aradaki ince çizgi bu :D Yoksa haketti o şarkı elbet, kimsenin gıkı çıkmaz.Mat olmuş olduk bir nevi :D

Eee olsun o kadar abi. Zaten 40 yılda bir şampiyon oluyoruz onun da bir hikayesi olsun. :D

Maçtan önce stokta Beşiktaş golü kalmamış ağabey deseydin hallederdik :D Senin hatan :D

Tüh be alacağım tek 12 puandan oldum iyi mi :D
Ahaha çok ince:DBütün hata benim evet,bunu neden daha önce düşünemedim diye şu an kendimi haritadan yer seçtiren bir milletvekili oğlu ile karşı karşıya bırakıp ülkenin ücra köşelerine sürdüresim var hak ettim bunu:DBundan sonra bizim maçlarda top sende ağabey ötesine berisine karışmam:D

Neyse artık bir sonraki yarışmada sana 12 puan verme ritüelimi devam ettiririm diye umuyorum ağabey:D

Alpay' ın ruh sağlığı için şarkısına 2 puan fazla vereceğim :D

Alpay şampiyon olsun, bu yarışmaya slogan olsun :D

Yıllar önce 13 maç yaptım. O zaman 15 maç yazılabiliyor. Dedim " Ya 13 uğursuz. Dur şuradan 2 maç daha yazayım."
Pazartesi maçlarından 1.20 ve 1.40 lık iki maç yazdım. Hatta hiç unutmuyorum biri Liverpool maçı...

O zaman evde net yok gittim cafede takip ediyorum kuponu.

Bu arada kupon hakkında biraz bilgi vereyim. Kuponun tamamı 98.000 eski parayla 98 milyar TL veriyor.Kuponda tam 6 tane direkt 0 - beraberlik var...
Pazartesi gününe kadar 13 maç tuttu. 6 beraberlikte dahil...

Maçların 80-85 .dk ları falan oynanıyor. 2 maçta yazdığım gibi gidiyor.
Hanım aradı hadi gel artık sofrada seni bekliyoruz hesabı. Kalktım nasılsa böyle biter diye heyecanla eve...
Ben hanıma sürpriz yapacağım. Gittim eve show tv teletekstini açtım.

Açmaz olaydım ;(

İkiside berabere bitmiş... İkisinde de 89.dk ve 90.dk larda penaltı olmuş.. Ben eve giderken kaderim değişmiş...
O iki maçı yazmasam 50.000 TL nin üstünde alacakken şimdi kocaman bir sıfır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt