- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
UğurYılmaz sen nerelerdesin evlat ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşünmediğim şeyler değil bunlar. Düşün artık halimi. Bu sefer tamam dedik 1 puan ile kaybettik, olacak dedik efsane şarkı gönderdik, 45 yarışmadır unutulan Quenn şarkısı çıktı karşımıza.
Unchain My Heart ile yeni aramızdan ayrılan Joe Cocker'i analım yaşatalım dedik 4-5 puan ile 2. lik ile yetindik.
Okulda da benzer şeyleri yaşadığım bir dönemde ihtiyacım var. İlginç bir şekilde burada başarılı olduğum zaman daha pozitif gidiyor herşey.Ki doğal günümün %10 en az haftaya hangi şarkı ile girsem diye düşünerek geçiyor.
Kazanınca en azından bundan kurtuluyorum biraz.
Rüyama girdi düşün artık abi.
Hele bir tane tez dosyasının içine EUROVISION PUANLAMASI ve katılabileceğim şarkılardan liste koymuşum az daha hocaya mail atıyordum.ley:
Düşünsene rezilliği.
Artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma... 2 dakika maç takibini bıraktım ve şarkılara bakayım dedim, 1-0 olan maç 89 ve 92. dakikalarda gelen goller ile 1-2 olmuş ve kuponum yatmış, üst üste 12. tek maçtan yatan kuponum oldu.
Kesin puan verdim ben sana o zaman. Yani öyle zannediyorum. Öyle olması lazım galiba, muhtemelen öyle oldu. Kuvvetle muhtemel puanladım, sanırım verdim o puanı.
Aynen, şaka gibi yahuBanfield maçı değil mi ? Ben de burnumdan soluyorum şu an.
Ne Queen'miş arkadaş. Acısı hala geçmedi dimi?![]()
Ne Queen'miş arkadaş. Acısı hala geçmedi dimi?![]()
Ağabey sorma ya bir dışarıya çıkıp insan yüzü göreyim dedim demez olaydım döndüğümde başlık açılmış kayıtlar dolmuştu neyse Fenerle eğleniriz dedik o da kursağımızda kaldı şu an playlist dinlemek varken seviye beyaz futbola kadar düştü@UğurYılmaz sen nerelerdesin evlat ?
Aynen, şaka gibi yahu
Ağabey sorma ya bir dışarıya çıkıp insan yüzü göreyim dedim demez olaydım döndüğümde başlık açılmış kayıtlar dolmuştu neyse Fenerle eğleniriz dedik o da kursağımızda kaldı şu an playlist dinlemek varken seviye beyaz futbola kadar düştü
Yalnız senin şarkıyı kestim yine "al beni al" diye bağırıyor 12 puandan oldun durduk yere ağabeyGerçi senin benim için olan puantajında sıra 0'da idi o açıdan döngüyü kırarak iyi bir hamle yapmış olabilirim kendi adıma
Tüm lobidaşlarıma başarılar dilerim özellikle Alpay'a resmen bir dram öyküsü haline geldi olay![]()
Aslan olay Queen değil. Queen'in en klasik, dillere pelesenk olmuş şarkılarından biriyle kazanman. Kimsenin aklına gelmedi, ki Queen'i yalamış yutmuş insanım, ben bile onla katılmayı düşünmedim. Bohemian Rhapsody,Innuendo falan ilk intibada hemen düşünülür.Aradaki ince çizgi buYoksa haketti o şarkı elbet, kimsenin gıkı çıkmaz.Mat olmuş olduk bir nevi
![]()
Ahaha çok inceMaçtan önce stokta Beşiktaş golü kalmamış ağabey deseydin hallederdikSenin hatan
Tüh be alacağım tek 12 puandan oldum iyi mi![]()
Eee olsun o kadar abi. Zaten 40 yılda bir şampiyon oluyoruz onun da bir hikayesi olsun.![]()
Artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma... 2 dakika maç takibini bıraktım ve şarkılara bakayım dedim, 1-0 olan maç 89 ve 92. dakikalarda gelen goller ile 1-2 olmuş ve kuponum yatmış, üst üste 12. tek maçtan yatan kuponum oldu.