47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanıldığımı sanmıyorum da, farzet ki yanıldım, o şarkıya verdim, senin şarkına vermedim n' olcak? :D

Lady In Red'in acısını çıkarmam lazım. Benim olabilecek tüm şarkılara yağdırabilirsin mesela.:oley:

Çok eminim dediğin için yazdım. Daha önce de dediydin böyle sonra baktım 0 puan. :D

Lady In Red'in acısını çıkarmam lazım. Benim olabilecek tüm şarkılara yağdırabilirsin mesela.:oley:

Çok eminim dediğin için yazdım. Daha önce de dediydin böyle sonra baktım 0 puan. :D

Yok canım 0 da vermem o şarkıya, sanmıyorum yani :D

Liste amma sağlammış sağ tarafta olmak başarı

Arda abi'nin yolladığı bir şarkıya 12 puan vermeniz, ESC dengelerini alt üst eder farkındasınız değil mi Ozan bey ?

Denge mi kaldı bizde Mehmet bey. Hak eden şarkıya 12 vereceğiz elbette. Arda ağabey öyle bir şarkı ile girdi ise gelişme gösteriyor demektir. Ödüllendirmek lazım.

Bir şey diyeyim mi bence yanlış tahmin ediyorsun şarkımı 10-12 verebilirsin başka bir şarkıya o da ben çıkabilirim. :D

Senin şarkının o olduğuna eminim. Şimdilik 12 puanımı alan şarkıyı sen göndermemişsindir :D

Ben puan vermemiş olabilirim :D Yer kalmadı bende :D

Yapma abi 3 yarışmadır puan dahi alamıyoruz sizden, 2 yarışmadır lobimden aldığım puan yazı ile 0 yanılmıyorsam. :(

Sıkıştır şöyle tepelere.

Bakırköy'e gideceğim yoksa. :(

Yapma abi 3 yarışmadır puan dahi alamıyoruz sizden, 2 yarışmadır lobimden aldığım puan yazı ile 0 yanılmıyorsam. :(

Sıkıştır şöyle tepelere.

Adam yakında şarkısının adını yazıp, puan isteyecek :D

Adam yakında şarkısının adını yazıp, puan isteyecek :D

Düşünmediğim şeyler değil bunlar. Düşün artık halimi. Bu sefer tamam dedik 1 puan ile kaybettik, olacak dedik efsane şarkı gönderdik, 45 yarışmadır unutulan Quenn şarkısı çıktı karşımıza.

Unchain My Heart ile yeni aramızdan ayrılan Joe Cocker'i analım yaşatalım dedik 4-5 puan ile 2. lik ile yetindik.

Okulda da benzer şeyleri yaşadığım bir dönemde ihtiyacım var. İlginç bir şekilde burada başarılı olduğum zaman daha pozitif gidiyor herşey. :D Ki doğal günümün %10 en az haftaya hangi şarkı ile girsem diye düşünerek geçiyor. :D

Kazanınca en azından bundan kurtuluyorum biraz.

Düşünmediğim şeyler değil bunlar. Düşün artık halimi. Bu sefer tamam dedik 1 puan ile kaybettik, olacak dedik efsane şarkı gönderdik, 45 yarışmadır unutulan Quenn şarkısı çıktı karşımıza.

Unchain My Heart ile yeni aramızdan ayrılan Joe Cocker'i analım yaşatalım dedik 4-5 puan ile 2. lik ile yetindik.

Okulda da benzer şeyleri yaşadığım bir dönemde ihtiyacım var. İlginç bir şekilde burada başarılı olduğum zaman daha pozitif gidiyor herşey. :D Ki doğal günümün %10 en az haftaya hangi şarkı ile girsem diye düşünerek geçiyor. :D

Resmen psikolojik baskı altında hissettim kendimi bu mesajdan sonra :D

Sıkıştır şöyle tepelere.

Tahmin ettiğim şarkı ise 10 verdim :D Umarım odur :D

Vay arkadaş resmen 30 grostonluk yük bindi üzerime :D

Sıkıştır şöyle tepelere.

Senin şarkıyı tahmin ettim ben yalnız diyim. Yine detaycılığımdan kafamın bir köşesinde aynı grubun diğer şarkısı kalmış.

Vay arkadaş resmen 30 grostonluk yük bindi üzerime :D

Rüyama girdi düşün artık abi. :D

Hele bir tane tez dosyasının içine EUROVISION PUANLAMASI ve katılabileceğim şarkılardan liste koymuşum az daha hocaya mail atıyordum. :oley:

Düşünsene rezilliği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt