47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat bile anlayamamış bana "çakal" dedi :D Ben senin şarkıda ikilemde kaldım biraz. Klasik şarkılar da seçiyorsun ya, dedim benim gibi sağ gösterip sol vurmak istemiş midir acaba ? Tilkiler tilkiler...:D Alpay'ın şarkısı zaten Rock-Metal başlığında Kansas paylaşımından belliydi.

Onunla girecektim aslında bana göre daha güzel bir şarkısı ama forumda bu iş yapıyor diye Dust In The Wind ile girdim. :D

Murat bile anlayamamış bana "çakal" dedi :D Ben senin şarkıda ikilemde kaldım biraz. Klasik şarkılar da seçiyorsun ya, dedim benim gibi sağ gösterip sol vurmak istemiş midir acaba ? Tilkiler tilkiler...:D Alpay'ın şarkısı zaten Rock-Metal başlığında Kansas paylaşımından belliydi.

Alpay' ın şarkıyı aynen ben de oradan anladım, hatta yarışmadan önce tahmin ediyordum o şarkı ile gireceğini :D

insallah olur 48. eurovison ama suan kimse yok

Eğer olursa sizlere sofistike tatlar hazırladım,hazırım.

Şarkım da hazır. Çok güzel bir şarkım var bu kez. Dün yaşanan rezaletten iyi oalcağını düşünüyorum. Bütün sıkıntılarım arasında katılırım 48. yarışmaya.

Ne yalan söyleyim şöyle 2-3 ay yarışma olmasa da son şampiyon kalsam dese de bir taraftan, olsun da istiyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt