Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pop Baldır'da fena iş yapıyor![]()
![]()
Arda ağabey kesin oy verir o zaman![]()
![]()
Arda ağabey kesin oy verir o zaman![]()
![]()
48 için spontane sarkı secebılırım ya da katılmak ıcın düşündüklerin arasaıbdan devam edebilirim. Öze dönüp hard, heavy de düşünebilirim.İdeoloji karmaşası yaşayan cocuk gibiyim kısaca.![]()
Alpay Asma 'nin yeni hedefi 6. sampiyonluk abiSen 48. yarışma için şarkı göndermiyorsun Alpay' cım. 5. yıldızı aldın tamam. 48' i sen düzenliyorsun![]()
48 için spontane sarkı secebılırım ya da katılmak ıcın düşündüklerin arasaıbdan devam edebilirim. Öze dönüp hard, heavy de düşünebilirim.İdeoloji karmaşası yaşayan cocuk gibiyim kısaca.![]()
Sen onu bırak da Queen'e puan vermeme sebebin @Aslan Türkoğlu 'mu ?Hayır yani şarkı benimdi de sukut-ı hayale uğradım
![]()
Çok etkili olduğunu söyleyebilirim.
Birde yeni şampiyon olduğu için bizden birinin katılacağını düşünmedim hiç.
Ben senin şarkı Dream Theater veya Def Leppard'dan biridir diye tahmin ettim bu yarışmada.![]()
Strateji yaptım...Kedi oylarını da bünyemde toplamak istedim![]()
@Alpay Asma sampiyonlugunun serefine senden bir yarisma bekliyorlar GSC forum sakinleri![]()
Bu aralar çok zor. Tez yazıyorum. En erken 1 ay sonra yapabilirim.![]()
Murat bile anlayamamış bana "çakal" dediAhahaha yahu bırak strateji işini ben senin olduğunu anladım misal o şarkınınZira Aslan o şarkıyı seçebilecek konumda değil
Adam, Freddie Mercury'yi, Freddy Krueger zannediyor
Benim şarkılar zaten kabak gibi ortada
Tahmin edemeyene şaşıyorum
![]()