47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer katılabilirsem 48. yarışmada size muhteşem bir parça hediye edeceğim. Benim için bir nevi öze dönüş de denilebilir :D

Porsukiler bile puan vermemeye utanacaklar :D

48 için spontane sarkı secebılırım ya da katılmak ıcın düşündüklerin arasaıbdan devam edebilirim. Öze dönüp hard, heavy de düşünebilirim.İdeoloji karmaşası yaşayan cocuk gibiyim kısaca.:D

Bu yarışma aday şarkıların youtube izlenme sayılarına göre yapılmalı. Belli bir miktar izlenme sayısının üzerinde ki şarkılar aday olamamalı ki yarışma birşeye benzesin.

48 için spontane sarkı secebılırım ya da katılmak ıcın düşündüklerin arasaıbdan devam edebilirim. Öze dönüp hard, heavy de düşünebilirim.İdeoloji karmaşası yaşayan cocuk gibiyim kısaca.:D

Sen 48. yarışma için şarkı göndermiyorsun Alpay' cım. 5. yıldızı aldın tamam. 48' i sen düzenliyorsun :D

48 bugün mü?

Sen onu bırak da Queen'e puan vermeme sebebin Aslan Türkoğlu 'mu ? :D Hayır yani şarkı benimdi de sukut-ı hayale uğradım :D

amy lee'nin baldirlarini begenmediniz mi? 65 Puanla geride kaldim. Hele o rockseverler. 2-3 puan veriyor birde. Yemin ediyorum rezillik:D

Sen onu bırak da Queen'e puan vermeme sebebin @Aslan Türkoğlu 'mu ? :D Hayır yani şarkı benimdi de sukut-ı hayale uğradım :D

Çok etkili olduğunu söyleyebilirim. :D

Birde yeni şampiyon olduğu için bizden birinin katılacağını düşünmedim hiç.

Ben senin şarkı Dream Theater veya Def Leppard'dan biridir diye tahmin ettim bu yarışmada. :D

Çok etkili olduğunu söyleyebilirim. :D

Birde yeni şampiyon olduğu için bizden birinin katılacağını düşünmedim hiç.

Ben senin şarkı Dream Theater veya Def Leppard'dan biridir diye tahmin ettim bu yarışmada. :D

Strateji yaptım...Kedi oylarını da bünyemde toplamak istedim :D

Strateji yaptım...Kedi oylarını da bünyemde toplamak istedim :D

Ahahaha yahu bırak strateji işini ben senin olduğunu anladım misal o şarkının :D Zira Aslan o şarkıyı seçebilecek konumda değil :D Adam, Freddie Mercury'yi, Freddy Krueger zannediyor :D Benim şarkılar zaten kabak gibi ortada :D Tahmin edemeyene şaşıyorum :D

Ahahaha yahu bırak strateji işini ben senin olduğunu anladım misal o şarkının :D Zira Aslan o şarkıyı seçebilecek konumda değil :D Adam, Freddie Mercury'yi, Freddy Krueger zannediyor :D Benim şarkılar zaten kabak gibi ortada :D Tahmin edemeyene şaşıyorum :D
Murat bile anlayamamış bana "çakal" dedi :D Ben senin şarkıda ikilemde kaldım biraz. Klasik şarkılar da seçiyorsun ya, dedim benim gibi sağ gösterip sol vurmak istemiş midir acaba ? Tilkiler tilkiler...:D Alpay'ın şarkısı zaten Rock-Metal başlığında Kansas paylaşımından belliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt