47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolga Aybakan

Sana da teşekkürler...

Birşeyler yaptın bi gittin bi ara kayboldun falan. Ne güzel sondan 3. gidiyordum.

Döndün sonuncu oldum ya neyse... :38573:

:oley:

Tebrikler @Alpay Asma :hat: nihayet :D

@Ali Ozer ve @Aslan Türkoğlu size de tebrikler beyler, lobimizi kürsüye çıkardınız.

@Tolga Aybakan teşekkürler, eline sağlık

Yalnız kimse bana şikeden bahsetmesin arkadaş, şike yapılamıyor artık ESC' de, organizatör porsuk olunca kedi kazanıyor, kedi olunca porsuk kazanıyor, nasıl iş bu :D

Puanlama yapsaydım 12 puanı the doors'a verecektim. Alpay kadir gecesi doğmuş.(Tabi puan farkı kaç bilmiyorum.)

Alpay nerde yahu. Sanki onun adina tebrikleri ben kabul ediyorum.

Evvela emeklerinden ötürü Tolga Aybakan kardeşimize teşekkür ederim. Alpay Asma Ali Ozer Aslan Türkoğlu tebrikler.

Yalnız şu noktanın altını çizmemiz lazım; Aslan ''Kedi Lobisi'' başkanı olarak girdiği ilk yarışmada Alpay Asma şampiyonluğu görerek travmanın hasını yaşamıştır. ''Bal Porsuğu'' lobisi yine tepe noktasını görerek, başkan da değiştirseniz bu iş yaş mesajını net olarak rakibine vermiştir.
Alpay Asma tekrar helal olsun. Hasret bitti. Kedi haseti iyice belirginleşti.

Evvela emeklerinden ötürü @Tolga Aybakan kardeşimize teşekkür ederim. @Alpay Asma @Ali Ozer @Aslan Türkoğlu tebrikler.

Yalnız şu noktanın altını çizmemiz lazım; Aslan ''Kedi Lobisi'' başkanı olarak girdiği ilk yarışmada @Alpay Asma şampiyonluğu görerek travmanın hasını yaşamıştır. ''Bal Porsuğu'' lobisi yine tepe noktasını görerek, başkan da değiştirseniz bu iş yaş mesajını net olarak rakibine vermiştir.
@Alpay Asma tekrar helal olsun. Hasret bitti. Kedi haseti iyice belirginleşti.

Hiç alakası yok Ozan bey; söylediklerinizin aksine Aslan'ın başkanlığında ki ilk yarışmamızda kolektif başarımız artmıştır.

@Alpay Asma

Rakip lobide olsan da, hakederek kazandın, tebrikler :D

5. şampiyonluğun hayırlı olsun.

Arkadaşlar biraz yoğun bir günüme denk geldi yarışma o yüzden biraz gecikmeler yaşadık. İyi kötü yarışmayı sonlandırdık. Anlayışınız ve layklarınız için teşekkür ederim.

Herkese cok teşekkür ederim.:) Yolda olduğum için tam takıp edemedim, cevap ve lime verremedıklerım olduysa kusura bakmasın.

Arkadaşlar biraz yoğun bir günüme denk geldi yarışma o yüzden biraz gecikmeler yaşadık. İyi kötü yarışmayı sonlandırdık. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Eline sağlık hocam.

Dereceye giren arkadaşlara tebrikler puan veren herkese teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt