Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.436
- 10.592
- 2.413
Ne diye böyle oyunculari aliyoruz? Hani cok iyi bir oyuncu olur ve yasi genc olur alirsin denersin ama 20-21 yaslarina gelmis bir oyuncu alip ne bekleniyor? Böyle her yil kiralik gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem de öyleydi geldiğinde.Ne diye böyle oyunculari aliyoruz? Hani cok iyi bir oyuncu olur ve yasi genc olur alirsin denersin ama 20-21 yaslarina gelmis bir oyuncu alip ne bekleniyor? Böyle her yil kiralik gider
Bizde ben 1 maç dahi izlemedim.10 numara olduğunu biliyoruz.Lakin bu çocuk eğer izlendiyse ,eğer talep edilip getirildiyse yaz kamp kadrosuna neden alınmaz neden üzerine dusulmez , hiçbir şekilde varlığından bile haberdar edilmez.Anlamak gerçekten çok zor.2028'e kadar sözleşmesi var. Antrenmana bile çıkamıyor. Antrenmana çıkamayacak kadar ise niye bonservis verip aldık? 1. Lig'de iki sezon oynayıp neden 2. Lig'e gitti? Çok enteresan bir hikâye.
Alper ,sormazlarmi adama dandik oyuncuyu niye alıp getiriyorsun,getiriyorsan niye hiçbir şekilde şans vermiyorsun.Insanin aklına teksey geliyor yönetim aldı hoca karşı çıktı bunu kullanıyor.Baska ne olabilir.Neresinden tutsan elinde kalan bir iş.Dandik oyunculardan biri umarım Halil ve Taylan gibi yıllarca beslemeyiz
Bir kere oynatilmazmi yaaa?Etmi kemikmi bilmiyoruz.Adi 10 numara.Bu alınırken dolar kuru 18 lira falandı.
10 milyon liraya alındı.
Bu para da barışın bonservisinin tamamı alınabilirdi.
Bu herif neden bu kulübe alındı transfer eden çıkıp açıklasın.
Yav yok alındığından beri bu transferin mantığı yok.Bir kere oynatilmazmi yaaa?Etmi kemikmi bilmiyoruz.Adi 10 numara.
yaş dediğin sayıdan ibaret25. yaşına girmiş 35'de fln pişmiş olur heralt