Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.213
- 13.173
- 2.538
Çok kızmıyorum bu tür transferlere. Alt liglerde sivrilen adamları denemek lazım. Yüksek maaş vs gibi saçmalıklar ayrı tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben izledim onda da hocam sağ bek oynattı.Bizde ben 1 maç dahi izlemedim.10 numara olduğunu biliyoruz.Lakin bu çocuk eğer izlendiyse ,eğer talep edilip getirildiyse yaz kamp kadrosuna neden alınmaz neden üzerine dusulmez , hiçbir şekilde varlığından bile haberdar edilmez.Anlamak gerçekten çok zor.
1 maç izlemeyebilmemiz bile mümkün olmadı.Boyle enteresanlik olamaz.Yazik.
Gökdeniz Gurpuzede aynı muameleyi yapmıştı.10 numaranın sagbekte işi nedir?Ben izledim onda da hocam sağ bek oynattı.
Bu hamle o hamle değil ya.Çok kızmıyorum bu tür transferlere. Alt liglerde sivrilen adamları denemek lazım. Yüksek maaş vs gibi saçmalıklar ayrı tabi.
Gerçekten Ali Habesoglunu niye hiç düşünmüyorlar .Akıl alır gibi değil.Dilimizde tüy bitti.Bu hamle o hamle değil ya.
Ali hebeşoğlunda o bonkörlüğü göremiyoruz. Ülke sıçanhan diye inlemiyordu bunu alırken ama ali için yurtdışı dahil bir sürü teklif var.
Doğru hamleler barış, kerem vb gibi oyuncular olması okey ama vasatı aşamamış soluk tip olan bunun gibiler için yanlış kere yanlış hamle.
Zaten keremle barış da bunların transferi değil.
Doğru yerli transferi yapabilecek kapasiteleri bile yok, hocası dahil.
Yok çünkü cidden kapasiteleri yok.Gerçekten Ali Habesoglunu niye hiç düşünmüyorlar .Akıl alır gibi değil.Dilimizde tüy bitti.
Çok kötüydü doğal olarak. Gökdeniz Gürpüz ve Efe Akman'da da aynı problem oldu. Hoca kadroda yer bulamayınca sağ ayaklı genç orta sahaları sağ bek deniyor ama orasının pozisyon alması, ofsayt çizgisine uyulması gibi basit detayları bile bir orta saha oyuncusuna çok ters. Taraftarın önüne attı çocukları. İmkân bulan da kaçtı.Gökdeniz Gurpuzede aynı muameleyi yapmıştı.10 numaranın sagbekte işi nedir?
Izlediğinde sagbek olarak nasıldı?Sevgili Ahmet
Efe Akman önüne gelen topu ağlara nisanlasaydi şuan çok farklı konuşurduk.Biliyorsun o pozisyonu.Çok kötüydü doğal olarak. Gökdeniz Gürpüz ve Efe Akman'da da aynı problem oldu. Hoca kadroda yer bulamayınca sağ ayaklı genç orta sahaları sağ bek deniyor ama orasının pozisyon alması, ofsayt çizgisine uyulması gibi basit detayları bile bir orta saha oyuncusuna çok ters. Taraftarın önüne attı çocukları. İmkân bulan da kaçtı.
Efe'nin sağ bek oynadığı Boluspor kupa maçında Siraçhan da rakipte oynuyordu. Ben o maçta beğenmiştim. Ümraniyespor'da kiralık geçirdiği sezonda da iyi oynadığı maçlar vardı. O sezondan sonra kampa götürüldü ve sağ bek denendi. Boluspor sezonundan sonra kampa da götürülmedi çünkü menajeri ile Barış Alper olayından dolayı ters düşüldü. Kampa götürmediğinizde ister istemez piyasası düşüyor. Sonra 2. Lig'e gitmesi ise tam skandal. 1. Lig'de iki sezon düzenli oynayan genç bir oyuncunun ertesi sezon 2. Lig'e gitmesi için ya çok büyük para alması ya menajerlerin farklı hesaplarının piyonu olması ya da aklında zoru olması lazım.Efe Akman önüne gelen topu ağlara nisanlasaydi şuan çok farklı konuşurduk.Biliyorsun o pozisyonu.
Gökdeniz gurpuzu 10 numara pozisyonunda bir maç izledim.Cok yumuşak dokunuşları vardı ama oda bulamadı gelebilecek fırsat trenini ama Sirachan nas Etmi kemikmi inanirmisin bilmiyoruz yasa.
Su anlattıklarını resmen gerçeğe aykırı paradoks.Bir oyuncu nasıl iç edilir tamda uygulamalı anlatımı.Insan en azından yaz kampına götürür.Nelsonu bile götüren düşünce Sirachan a neden böyle davranır.Bir kere 10 numarada izleyemedik.Ilkay Dan ne kadar düşük olabilir.Yana pas geriye pas.Efe'nin sağ bek oynadığı Boluspor kupa maçında Siraçhan da rakipte oynuyordu. Ben o maçta beğenmiştim. Ümraniyespor'da kiralık geçirdiği sezonda da iyi oynadığı maçlar vardı. O sezondan sonra kampa götürüldü ve sağ bek denendi. Boluspor sezonundan sonra kampa da götürülmedi çünkü menajeri ile Barış Alper olayından dolayı ters düşüldü. Kampa götürmediğinizde ister istemez piyasası düşüyor. Sonra 2. Lig'e gitmesi ise tam skandal. 1. Lig'de iki sezon düzenli oynayan genç bir oyuncunun ertesi sezon 2. Lig'e gitmesi için ya çok büyük para alması ya menajerlerin farklı hesaplarının piyonu olması ya da aklında zoru olması lazım.