48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hedefim ise son 5'te yer almamak.

Liste güzeldi, puanlarımı yolladım. Şampiyon arkadaşımızı şimdiden tebrik ederim :hat:.

Sabaha tamamlayacagim playlisti, o zaman yollarim puanlari.

Açıkçası herşey olur diyorum. 1. de olabilirim, 24. de....

Ben de yolladım puanlarımı. Güzel bir listeydi, keyif aldım. Geçen yarışmada yarışsa belki 6-7 puan verebileceğim şarkılar dışarıda kaldı. Onlar için üzgünüm.

Kendi adıma şampiyonluk beklentim yok, büyük ihtimalle bir çok arkadaş ilk kez dinleyecek, öyle çok puan toplayacak bir şarkı da değil ama ben çok seviyorum, bana huzur veriyor. Umarım dikkat çekmiştir ve sevenler olmuştur.

Herkese başarılar.

Benim hedefim ise son 5'te yer almamak.

Bizim lobi hep ümitsiz. bir ahmet abi ortalama laf etmiş. Onunda sonucunu biliyoruz:D

Neyse lobi abilerim iyi geceler. Ben gönderdim puanlari.

Bizim lobi hep ümitsiz. bir ahmet abi ortalama laf etmiş. Onunda sonucunu biliyoruz:D

Neyse lobi abilerim iyi geceler. Ben gönderdim puanlari.

İyi geceler, sen bizim ümitsiz olduğumuza bakma, ben ümitsizken ne şampiyonluklar kazandım :D

Tuncay Tum ,
puanlarımı yolladım , açıkcası eğer kati kural olmasaydı 12-10-8-7 bu dördünden sonra kapatırdım puanlamayı , özellikle son 5 puanda fenalık geçirdim ,
yada gerçekten bugün tam kıllığım üstümde .... :38573: :red:

Şaka bir yana 2. üst üste şampiyonluğu alabilirim gibi bir his geldi an itibari ile. :DBir de şu hocayı ikna etsek de şu tez bitse depresyondan çıkarım ben kesin.

İşte bir tarafta hakkını vererek dinleyen "adalet" kelimesini sadece kadın ismi olarak görmeyen insan, bir tarafta Mehmet. Yorumu yarışmacı arkadaşlara bırakarak, dış kapının mandallığını yapmaktan utanmadığımı da bizzat belirtmek isterim :

Sözde ikiye bölüp ara vererek dinleyecektim ama yağ gibi aktı liste :D yolladım puanlarımı.

Sabaha tamamlayacagim playlisti, o zaman yollarim puanlari.

İşte bir tarafta hakkını vererek dinleyen "adalet" kelimesini sadece kadın ismi olarak görmeyen insan, bir tarafta Mehmet. Yorumu yarışmacı arkadaşlara bırakarak, dış kapının mandallığını yapmaktan utanmadığımı da bizzat belirtmek isterim :

İnsaf insaf... İngilizce dışında bir şarkı olduğunda sözlerinin çevirisine bile bakıyorum yahu :D

Utanmadığınız adamın mesajını bayağı bir çarpıtarak algı operasyonu yapmanızdan belli beyefendi. Yarışmayı kaçırmış olmanın verdiği hezeyandan kaynaklı olsa gerek :D

Bence liste güzel . Katılamama rağmen oturdum dinledim.

Liste güzel ama PORSUK'lar olmadan hep bir şeyler eksik. :(

İnsaf insaf... İngilizce dışında bir şarkı olduğunda sözlerinin çevirisine bile bakıyorum yahu :D

İsmail Türüt'te ben de bakmıştım. Sırtımdaki kıllar horon tepmeye başladığında bastım geçtim puanı :D

Utanmadığınız adamın mesajını bayağı bir çarpıtarak algı operasyonu yapmanızdan belli beyefendi. Yarışmayı kaçırmış olmanın verdiği hezeyandan kaynaklı olsa gerek :D

Ağabey senin bana karşı yaptığın algı operasyonlarının haddi hesabı yok. Algı operasyonunu benden öğrenecek değilsin :D (Son cümlede bir terslik var :D )

Listede bana bir süre dostluk edeceğine inandığım şarkıyla tanıştım sahibine teşekkürler.

Resmen o şarkı yüzünden listeyi bitiremiyorum:D

Ula turnuvanın san marinosu ilan edildik resmen :(
Ne imaj kaldı ne bir şey ...

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İsmail Türüt'te ben de bakmıştım. Sırtımdaki kıllar horon tepmeye başladığında bastım geçtim puanı :D

Ağabey senin bana karşı yaptığın algı operasyonlarının haddi hesabı yok. Algı operasyonunu benden öğrenecek değilsin :D (Son cümlede bir terslik var :D )

Doğru diyorsun, seni "profesyonel sapık" olarak sunmuşluğum var GSC' ye :D Haksız değilsin :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt