- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Benim hedefim ise son 5'te yer almamak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası herşey olur diyorum. 1. de olabilirim, 24. de....
Ben de yolladım puanlarımı. Güzel bir listeydi, keyif aldım. Geçen yarışmada yarışsa belki 6-7 puan verebileceğim şarkılar dışarıda kaldı. Onlar için üzgünüm.
Kendi adıma şampiyonluk beklentim yok, büyük ihtimalle bir çok arkadaş ilk kez dinleyecek, öyle çok puan toplayacak bir şarkı da değil ama ben çok seviyorum, bana huzur veriyor. Umarım dikkat çekmiştir ve sevenler olmuştur.
Herkese başarılar.
Benim hedefim ise son 5'te yer almamak.
Bizim lobi hep ümitsiz. bir ahmet abi ortalama laf etmiş. Onunda sonucunu biliyoruz
Neyse lobi abilerim iyi geceler. Ben gönderdim puanlari.
Sözde ikiye bölüp ara vererek dinleyecektim ama yağ gibi aktı listeyolladım puanlarımı.
Sabaha tamamlayacagim playlisti, o zaman yollarim puanlari.
İşte bir tarafta hakkını vererek dinleyen "adalet" kelimesini sadece kadın ismi olarak görmeyen insan, bir tarafta Mehmet. Yorumu yarışmacı arkadaşlara bırakarak, dış kapının mandallığını yapmaktan utanmadığımı da bizzat belirtmek isterim :
İşte bir tarafta hakkını vererek dinleyen "adalet" kelimesini sadece kadın ismi olarak görmeyen insan, bir tarafta Mehmet. Yorumu yarışmacı arkadaşlara bırakarak, dış kapının mandallığını yapmaktan utanmadığımı da bizzat belirtmek isterim :
İnsaf insaf... İngilizce dışında bir şarkı olduğunda sözlerinin çevirisine bile bakıyorum yahu![]()
Utanmadığınız adamın mesajını bayağı bir çarpıtarak algı operasyonu yapmanızdan belli beyefendi. Yarışmayı kaçırmış olmanın verdiği hezeyandan kaynaklı olsa gerek![]()
Birşey değil keyfini çıkarListede bana bir süre dostluk edeceğine inandığım şarkıyla tanıştım sahibine teşekkürler.
@Ayberk Çetin katılamadığınıza çok sevindik Ayberk bey; ruhumuz dinlendi.
İsmail Türüt'te ben de bakmıştım. Sırtımdaki kıllar horon tepmeye başladığında bastım geçtim puanı![]()
Ağabey senin bana karşı yaptığın algı operasyonlarının haddi hesabı yok. Algı operasyonunu benden öğrenecek değilsin(Son cümlede bir terslik var
)