48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru diyorsun, seni "profesyonel sapık" olarak sunmuşluğum var GSC' ye :D Haksız değilsin :oley:

Evet ağabey, sonra ben senin bana yapmış olduğun "profesyonelliği" profesyonelce açıklarını yakalayıp sür manşet vermiştim GSC'ye :D Sen de haksız değilsin :D

Rock'ı(okunduğu gibi yazıldığını düşün) sevmiyorsan o bizim sorunumuz değil...Sek de severiz,suyla da... Değil mi @Ozan Tokgöz @Erman Türker ( Bunlar da yer yarıldı yerin dibine girdi. Erman zaten teknikçi olduğundan beri pas vermiyor..Tüüüüü).

TeC6PUufsNFza.gif

Beyler cidden hala zevk alıyomusunuz yarışmaktan 1 2 olurda 48 falan sıkılmadınız mı :distant:

Puanlarimi gönderdim ama hic rahat degilim, cünkü ilk defa puanlari verirkene bukadar zorlandigim, liste malesef 2-3 parca disinda gercekten iyi degildi

Puanları gönderdim

Bizim lobi hep ümitsiz. bir ahmet abi ortalama laf etmiş. Onunda sonucunu biliyoruz:D

Neyse lobi abilerim iyi geceler. Ben gönderdim puanlari.

Ümitsiz dediğin lobinin başkanı sonuncu olacağı yarışmaya bile şampiyonluk parolasıyla giriyor. :D Neyin kafasını yaşıyorsun Barış?

Puanları gönderdim. Açıkcası benim şarkıyla yarışabilecek 2 şarkı var sadece. Diğerleri de kötü şarkı değil ama yarışmayı kazanacak potansiyelde değiller. Ne ise... Umarım kazanan kedi lobisi olur.

Selam Arda ağabey,nasılsın?

Listeye biraz haksızlık ettiğimi itiraf edebilirim ha bu demek değil ki müthiş parçalar vs ama dinlenebilir epey şarkı varmış kim kazanacak merak ediyorum gerçekten.

Selam Arda ağabey,nasılsın?

Listeye biraz haksızlık ettiğimi itiraf edebilirim ha bu demek değil ki müthiş parçalar vs ama dinlenebilir epey şarkı varmış kim kazanacak merak ediyorum gerçekten.

Süperim, keyfim yerinde, üstelik bugün evdeyim, daha n' olsun :) Sen nasılsın?

Bayağı güzel şarkı olduğunu fark etmene sevindim :D

Süperim, keyfim yerinde, üstelik bugün evdeyim, daha n' olsun :) Sen nasılsın?

Bayağı güzel şarkı olduğunu fark etmene sevindim :D
Oh ne güzel,senin adına sevindim ağabey:DStandartlığımı koruyorum,sağ ol ağabey.

Özellikle ilk kez dinlediğim bir şarkı beni çok etkiledi objektifliğimi kaybetmiş olabilirim o yüzden:D

Oh ne güzel,senin adına sevindim ağabey:DStandartlığımı koruyorum,sağ ol ağabey.

Özellikle ilk kez dinlediğim bir şarkı beni çok etkiledi objektifliğimi kaybetmiş olabilirim o yüzden:D

Listede benim de ilk kez dinlediğim bir şarkı var, hakkını verdim. Kaldı ki solistini severim, o şarkısını nasıl dinlememişim ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt