- 29 Temmuz 2011
- 17.287
- 8.857
- 1.588
Leo sen arabesk kültüre hakimsin senden gelmez gibi sanki o parçaBirşey değil keyfini çıkar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leo sen arabesk kültüre hakimsin senden gelmez gibi sanki o parçaBirşey değil keyfini çıkar
Doğru diyorsun, seni "profesyonel sapık" olarak sunmuşluğum var GSC' yeHaksız değilsin
ley:
Rock'ı(okunduğu gibi yazıldığını düşün) sevmiyorsan o bizim sorunumuz değil...Sek de severiz,suyla da... Değil mi @Ozan Tokgöz @Erman Türker ( Bunlar da yer yarıldı yerin dibine girdi. Erman zaten teknikçi olduğundan beri pas vermiyor..Tüüüüü).
Yanılıyorsun yarışma gece başlasa dediğin olurduLeo sen arabesk kültüre hakimsin senden gelmez gibi sanki o parçaNeyse şimdi yanlış bir şey söyleyip açık etmeyeyim parçayı.
Bizim amacımız sohbet edip güzel zaman geçirmek.Beyler cidden hala zevk alıyomusunuz yarışmaktan 1 2 olurda 48 falan sıkılmadınız mı :distant:
Beyler cidden hala zevk alıyomusunuz yarışmaktan 1 2 olurda 48 falan sıkılmadınız mı :distant:
Beyler cidden hala zevk alıyomusunuz yarışmaktan 1 2 olurda 48 falan sıkılmadınız mı :distant:
Bizim lobi hep ümitsiz. bir ahmet abi ortalama laf etmiş. Onunda sonucunu biliyoruz
Neyse lobi abilerim iyi geceler. Ben gönderdim puanlari.
Selam Arda ağabey,nasılsın?
Listeye biraz haksızlık ettiğimi itiraf edebilirim ha bu demek değil ki müthiş parçalar vs ama dinlenebilir epey şarkı varmış kim kazanacak merak ediyorum gerçekten.
Oh ne güzel,senin adına sevindim ağabeySüperim, keyfim yerinde, üstelik bugün evdeyim, daha n' olsunSen nasılsın?
Bayağı güzel şarkı olduğunu fark etmene sevindim![]()
Oh ne güzel,senin adına sevindim ağabeyStandartlığımı koruyorum,sağ ol ağabey.
Özellikle ilk kez dinlediğim bir şarkı beni çok etkiledi objektifliğimi kaybetmiş olabilirim o yüzden![]()