48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pörsükler cücük gibi kaldı, fazla ezmeyelim derim.

Kazayla girdim siteye baktım mention var kesin yarışma var.

Ösym sonuç öğrenmeye giren öğrenci gibi bi heyecanla kaydımı gerçekleştirdim.

Hayatıma heyecan geldi bildiğin :D :D :D

Kayitlar tamamlanmistir sarkilarinizi bekliyorum beyler ne kadar erken gonderirseniz playlistri o kadar erken yayinlarim :D

Eneee bu ne leeen. 2-3 porsuki katılmış ya :asd22:

Şarkı seçeyim yav sohbete daldık unuttuk.

BPL bizimle dalga geçiyordu kedi lobisi dağıldı diye. Gördüğünüz gibi kedi lobisi başkanı, onursal başkanı, ihtiyarı, baş komutanı, ikinci başkanı ve diğerleriyle tam kadro ve dimdik ayakta.

Baskın bir yarışmayla Porsuki tarikatının kurucuları devre dışı bırakılmıştır. :)

Bu Kedi Lobisinin gücünü gösterir :D

Zalım admin Emrah bu denli tahrikten sonra yargı dağıtıp,soykırım yapabilir bence ateşle oynamayın:DGerekirse yeni bir kural koyup onu ihlal ettiğinizi söyleyip yarışmayı iptal edebilir:D

Zalım admin Emrah bu denli tahrikten sonra yargı dağıtıp,soykırım yapabilir bence ateşle oynamayın:DGerekirse yeni bir kural koyup onu ihlal ettiğinizi söyleyip yarışmayı iptal edebilir:D

Pot üstüne pot çok fena, bu sefer de Yelkenci' yi gömdün :D

Pot üstüne pot çok fena, bu sefer de Yelkenci' yi gömdün :D
Yok ağabey bu sefer pot filan gözünü seveyim,senin ayağını kaydırmaya çalışan Aslan'ı başkan yaptın ama beni niye ateşe atıyorsun:DCenk adminimiz daha ılımlı bir politika izliyor gönlü el vermez ama bir adminin "zalım" sıfatını alması kolay olmuyor ondan mütevellit:D

İlk gönderdiğim şarkımı iptal ettim. Şimdi de şarkı bulmakta zorlanıyorum. Daha doğrusu hangi şarkıyı göndereyim kararsızım.

İlk defa bu kadar geciktim.

Uğurcuğum dikkat ettiysen kimse mesajını beğenmedi, neden ? Çünkü politik açıdan doğru olmazdı, ayıptır söylemesi lobimizin her üyesi birer political animal'dır. Pörsüksün ama lobimizin şahsına sempatisi var, bu sebeple; mesajlarına biraz ara vermeni tavsiye ediyoruz.

Yolladım şarkımı, çok merak ediyorum sonucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt