48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcuğum dikkat ettiysen kimse mesajını beğenmedi, neden ? Çünkü politik açıdan doğru olmazdı, ayıptır söylemesi lobimizin her üyesi birer political animal'dır. Pörsüksün ama lobimizin şahsına sempatisi var, bu sebeple; mesajlarına biraz ara vermeni tavsiye ediyoruz.
Ozan ağabeyime havale ediyorum sizleri:D

Yok ağabey bu sefer pot filan gözünü seveyim,senin ayağını kaydırmaya çalışan Aslan'ı başkan yaptın ama beni niye ateşe atıyorsun:DCenk adminimiz daha ılımlı bir politika izliyor gönlü el vermez ama bir adminin "zalım" sıfatını alması kolay olmuyor ondan mütevellit:D

Yakışmadı Uğur'um. Bundan sonra kelleni almak caiz, sünnet, hatta farz oldu.

manşetleri duyar gibiyim şampiyon yıne aynı.Sayımız az olbılır ama Bpl olarak şampiyonluğu kucaayavagımıza inancımız tamdır.

Şarkı gönderilmiştir

Alpay strateji yapma şarkımın hakkını ver :D

Harbiden Alpay şu anda açık ara en fazla strateji yapan yarışmacı. :D Dün yine foyası meydana çıktı. Beatles'a 1 puan, Queen'i de puansız geçti. :D Tabi mecbur değil puan vermeye ama insan en azından belli etmemek için 3-5 puan verir yahu. :D

Harbiden Alpay şu anda açık ara en fazla strateji yapan yarışmacı. :D Dün yine foyası meydana çıktı. Beatles'a 1 puan, Queen'i de puansız geçti. :D Tabi mecbur değil puan vermeye ama insan en azından belli etmemek için 3-5 puan verir yahu. :D

Ben kibarca uyardım kendisini :)

Yakışmadı Uğur'um. Bundan sonra kelleni almak caiz, sünnet, hatta farz oldu.
Aslan'cım lütfen bu akşam için yeterince ters durumda kaldım zaten gördüğün üzere:DDaha önce ifade ettiğim gibi içinde yaşattığın Fransız Devrimi ruhunu, zapatista aykırılığında kişiliğine saygım sonsuz kişisel olarak bir problemimiz yok o yüzden ışidvari açıklamalarını görmezden geliyorum dostluğumuza binaen.

Çok kararsız kaldım ama gönderdim şarkımı.

Murat Kayanda göndermeyen bir tek sen kalmışsın abi. Gönder de playliste göz atalım. Sonra deli gibi uyuyacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt