48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Kovulmadim halen kedi lobisinin bir uyesi olarak baskanligindan rahatsiz oldugumu belirtir ve seni o baskanlik koltugundan kaldirmak icin elimden gelenin fazlasini yapacagimdan suphen olmasin :)

Kovuldun işte kardeşim. Ayrıca elinden geleni ardına koyma. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Hadi yallah başka kapıya!

Beyler bırakın lobiyi falan.

Yarışma var mı yok mu?

Varsa şimdiden konu açılsın, sonra kaçıranlar oluyor.

Gençler kavgayı bırakın şimdi.

Bir Chopper Kulübüne logo tasarlamaya çalışıyorum... :H

@Aslan Türkoğlu başkanlığa devam ediyor, @Tuncay Tum un kellesini de kimse almıyor, izin vermem. Konu kapanmıştır :D

Ne zamandan beri başkanına saygısızlık yapan kişi lobide barınıyor? Zamanında siz değil miydiniz sadece seçime götürdüğüm için beni lobiden atan? :) Ayrıca izin vermem de ne demek? Başkan ben değil miyim? Yok eğer göstermelik olarak başkan Aslan diyorsanız, kusura bakmayın, ben bu oyunu bozarım ve bu oyunda daha fazla yer almam.

Aslan Türkoğlu olarak an itibarıyla istifa ediyorum.

Gidin kendinize başka kukla bulun. :D

Yarışma olursa beni de yazdırırsanız sevinirim. Acil işim var beyler. :(

Ama üst üste 3 gün fazla gelmez mi sizce de?

Bu kaosun üstüne güzel bir yarışma yakışır

Ne zamandan beri başkanına saygısızlık yapan kişi lobide barınıyor? Zamanında siz değil miydiniz sadece seçime götürdüğüm için beni lobiden atan? :) Ayrıca izin vermem de ne demek? Başkan ben değil miyim? Yok eğer göstermelik olarak başkan Aslan diyorsanız, kusura bakmayın, ben bu oyunu bozarım ve bu oyunda daha fazla yer almam.

Istifa davetimi geri cevirmedigin icin cok tesekkur eder sana bagimsizlik hayatinda basarilar dilerim :D :D :P

Reddedildi :D

Geri
Üst Alt