48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Tuncay' ı tercih etmedim. Tuncay' ın kellesini vermem dedim, senin de kelleni vermem, düzeltiyorum :)

Tuncay'ın şahsıma yönelik söylediği hoş olmayan onca sözü kabul etmem söz konusu değil. Ya Tuncay'ın kellesi gider, ya ben. Tuncay'ın kellesi gitmediğine göre ben gidiyorum.

Hayırdır yıne karışmış ,kediler

Eski sayfaları oku. Görürsün. Resmen büyük bir sadakatsizlik örneği sergiledi. Sana da başkan yardımcısı dedi bu arada :D sırf bu yüzden bile kellesi misyonunu tamamlamıştır bence.

Tuncay yazmamıştır onu, kuzeni yazmıştır, ya da Emrah Tuncay' ın hesabı ile girip yazmıştır. Kesin öyle olmuştur o iş :D

laughing-hard-smiley-emoticon.gif

Tuncay yazmamıştır onu, kuzeni yazmıştır, ya da Emrah Tuncay' ın hesabı ile girip yazmıştır. Kesin öyle olmuştur o iş :D

Tuncay özür dilemeden, ya da lobiden atılmadan başkan olmam söz konusu değil. Kendine böyle bir şey yapılınca hemen atıveriyordun ama lobiden. :D bana yapılınca sineye çek Aslan. Yok ya. Zamanında Mehmet Arslaner gibi 10 numara, A kalite adamı attınız lobiden. Tuncay kim oluyor da ona bu kadar kredi veriyoruz?

Brazilya - Fransa maci izlemiyecekmisiniz beyler bakin guzel mac olacak :D :)

Tuncay özür dilemeden, ya da lobiden atılmadan başkan olmam söz konusu değil. Kendine böyle bir şey yapılınca hemen atıveriyordun ama lobiden. :D bana yapılınca sineye çek Aslan. Yok ya. Zamanında Mehmet Arslaner gibi 10 numara, A kalite adamı attınız lobiden. Tuncay kim oluyor da ona bu kadar kredi veriyoruz?

Cok sey istiyorsun Aslan efendi dediklerinin hic biri gerceklesmeyecek malasef :D :)

Mehmet' i biz atmadık, kendisi istifa etti. Bunlar paralel oyunları hep Aslan, çocuğun hesabını ele geçirmişler, oradan iç karışıklık çıkartacak şeyler yazıyorlar, bunlar hep dış mihrakların oyunu, gelmeyelim bu oyunlara :D

Mehmet' i biz atmadık, kendisi istifa etti. Bunlar paralel oyunları hep Aslan, çocuğun hesabını ele geçirmişler, oradan iç karışıklık çıkartacak şeyler yazıyorlar, bunlar hep dış mihrakların oyunu, gelmeyelim bu oyunlara :D

Mehmet abi kendisi istifa etmiş olabilir ama sen değil miydin "herkese benden çay, Mehmet'e çay yok" diyen :D
O Tuncay bu lobiden gidecek abi. Başka yolu yok.

Geri
Üst Alt