- 30 Nisan 2012
- 13.001
- 896
- 1.428
Ben de diyom neden hep Tuncay'ın yönettiği yarışmaları BPL kazanıyor . Yoksa yoksa :confused:
Adam çok net satmış lobiyi. Kellesini hangimiz alalım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de diyom neden hep Tuncay'ın yönettiği yarışmaları BPL kazanıyor . Yoksa yoksa :confused:
Benim icin baskan @B. Arda Aycan ve @Ahmet KOLKOPARAN agabeylerimizdir. Ben seni daha cok onursal baskan gibi goruyorum![]()
![]()
İnsan gerçekten hayret ediyor.Bence direkt olarak 50. yarışmayı yapalım. Kazanana 2 şampiyonluk yazalım. Artı bu sefer yarışmaya 36 kişi katılsın ve bildiğin kan çıksın![]()
İnsan gerçekten hayret ediyor.
Acil Vaka ; @B. Arda Aycan![]()
@B. Arda Aycan abi infazimi vermez ben sadece Aslan Türkoğlu 'nun baskanligini kabullenemedigimi belirtmek istedimAcil Vaka ; @B. Arda Aycan![]()
Bence baş komutan olarak bu işi @Mehmet Arslaner 'in çözmesi daha uygun. Tuncay'ın kellesi Mehmet'in helali artık.
Bence baş komutan olarak bu işi Mehmet Arslaner 'in çözmesi daha uygun. Tuncay'ın kellesi Mehmet'in helali artık.
Tuncay'ı harcamayalım derim başgan, kendisine bir şans daha verilmesi yönünde oy kullanıyorum.
@B. Arda Aycan abi infazimi vermez ben sadece @Aslan Türkoğlu 'nun baskanligini kabullenemedigimi belirtmek istedim![]()
![]()
![]()
Tuncay ortalık karışık,yeni bir krize yol açmamanı rica ediyorum, ulu başkan @B. Arda Aycan ve kurt lider @Ahmet KOLKOPARAN ; Aslan'ın başkanlığına salık verdi, bize söz düşmez.@B. Arda Aycan abi infazimi vermez ben sadece @Aslan Türkoğlu 'nun baskanligini kabullenemedigimi belirtmek istedim![]()
![]()
![]()
@B. Arda Aycan abi infazimi vermez ben sadece @Aslan Türkoğlu 'nun baskanligini kabullenemedigimi belirtmek istedim![]()
![]()
![]()
Tuncay'ı harcamayalım derim başgan, kendisine bir şans daha verilmesi yönünde oy kullanıyorum.
Tuncay ortalık karışık,yeni bir krize yol açmamanı rica ediyorum, ulu başkan @B. Arda Aycan ve kurt lider @Ahmet KOLKOPARAN ; Aslan'ın başkanlığına salık verdi, bize söz düşmez.
Abi @Aslan Türkoğlu' nu da baskanliktan indirebilirsek kedi lobisinin daha iyi yerlere gelecegine yurekten inanan biri olarak @Aslan Türkoğlu'nu istifaya davet ediyorum.![]()
![]()
![]()
Tuncay an itibarıyla serbestsin. Kovuldun!
Ayrıca destek olacağına, köstek olduğun lobi tarihimizde kara bir leke olarak kalacak ve kedi lobisinin yüz karaları olarak anılacaksın.